AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yuz yuze egitim kac gun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yüz yüze eğitim kaç gün?​

Milli Eğitim Bakanlığınca, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü Kovid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatılacak.

Lise haftada kaç gün?​

LİSELER HAFTADA KAÇ GÜN OKULA GİDECEK? Liseler diğer kademeler gibi haftanın 5 günü okula gidecek. Ders saatlerinde azalma olmayacak. Bakan Mahmut Özer, “Okullarda eğitim, ders saatleri azaltılmadan ve mevcut öğretim programlarının bütünü dikkate alınarak gerçekleştirilecektir.
Ders yılının 180 iş gününden az olmaması esastır. Ancak 180 inci iş gününün hafta arasına rastlaması durumunda ders yılının bitim tarihi, haftanın son iş gününe kadar uzatılır.
Haftada kaç gün yüz yüze eğitim var?
Yüz yüze eğitim, Kovid-19 tedbirleri dahilinde bugün başladı. Salgın öncesinde olduğu gibi haftada 5 gün uygulanacak olan eğitim, tüm kademelerde kesintisiz şekilde devam edecek.
Yüz yüze eğitim Haftanın kaç günü?
Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, inşallah 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz.

9 sınıflar haftada kaç gün okula gidecek 2021?​

2. 9. Sınıflar haftada 2 gün okula gelecektir. 10 ve 11. Sınıflar sadece mesleki derslerini okulda yüz yüze görecektir. 3. 12. Sınıflar ise Pazartesi ve Salı günleri okula gelecek ve yüz yüze eğitime katılacaktır. 12. Sınıflar seçmeli olan derslerini uzaktan eğitimle görecektir.

Liseler haftada kac gün okula gidecek 2021?​

Bakanlıktan yapılan paylaşımda ise şöyle denildi: * 6 Eylül 2021 itibarıyla tüm kademelerde haftada beş gün ve yüz yüze eğitim başlıyor.
Milyonlarca öğrenci şimdi ise bu eğitim yılının sömestr tarihini sorguluyor. İşte, 2022 sömestr tarihi… Ara tatilin ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi 21 Ocak 2022 Cuma sona erecek. Yarıyıl tatili ise 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak.
Ders yılı süresi nedir?
Ders yılı; derslerin başladığı gün ile bittiği gün arasındaki ara ve yarıyıl tatilleri hariç iki dönemden oluşan süredir.

Geri