AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yusuf Taskin sarkici kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Yusuf Taşkın şarkıcı kimdir?​

Biyografi: Lise eğitimini Kızıltepe Endüstri Meslek Lisesi’nde bitiren Mehmet Yusuf Taşkın, yüksek okul eğitimini elektrik elektronik üzerine tamamladı. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den Mardin İli, Kızıltepe İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Ağla Sevdam kim söylüyor?​

Ağla Sevdam kim söylüyor?
Niran Ünsal – Ağla Sevdam [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] – YouTube.

Alma Ahımı şarkısını kim söylüyor?​

Rubato – Alma Ahımı – YouTube.

Ağla Sevdam söz müzik kime ait?​

Ağla Sevdam söz müzik kime ait?
Attila Özdemiroğlu’nun Ağır Roman filmi için bestelediği Ağla Sevdam şarkısı, Aysel Gürel’in dokunsak yakacak sözleri ve Yusuf Taşkın’ın insanın içini ürperten yorumuyla, Fatih Akın’ı da çok etkilemiş olmalı ki, başarılı yönetmen, şarkıyı Duvara Karşı filminin en özel sahnelerinden birinde kullandı.
Mehmet Taşkın Kimdir?​
1983 yılında Şırnak ili Cizre İlçesinde doğan Mehmet TAŞKIN, Şırnak’ta eğitim öğretim hayatını tamamlayıp çalışma hayatına halen Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı Karataş Group, İklim Soğuk Hava Deposu, Asur Uluslarası Nakliyat firmalarında devam etmektedir.

Ağla Sevdam hangi dizide çaldı?​

Ağla Sevdam hangi dizide çaldı?
✨ Doğduğun Ev Kaderindir Dizi Müzikleri – Ağla Sevdam [ Yusuf Taşkın ] – YouTube.

Erdem Ergün Alma Ahımı klibi hangi film?​

Cemal Hünal şimdi de klip yıldızı oldu POPÇU Erdem Ergün 23 Eylül’de çıkacak olan Yek Ahenk adlı albümünün ilk klibini ‘Alma Ahımı’ şarkısına çekti. Bir ayrılık hikâyesindeki gel-gitlerin anlatıldığı klipte Issız Adam filmiyle adını duyuran Cemal Hünal ile Demla Cercisioğlu rol aldı.

Erdem Ergün Kimdir?​

Erdem Ergün Kimdir?
Erdem Ergün farklı projeler içinde yer aldıktan sonra solo kariyeri üstüne çalışmaya ve ilk albümü için söz ve besteler yazmaya başladı. Söz ve besteleri oluşturup, aranjeleri tamamladıktan sonra, çoğu enstrüman ve vokal kaydını evinde bizzat yaparak ilk albümünü tamamladı.

Alma Ahımı Hangi film?​

Alma Ahımı Kaç yılında?​

Alma Ahımı Kaç yılında?
Alma Ahımı – Yek Ahenk (2010) – Erdem Ergün | Karnaval.com.
Alma Ahımı kim yazdı?​
sözlerini de yazayım tam olsun. erdem ergün ‘ün çok hoş, cok hüzünlü, ama huzurlu, ama yumuşak, ama cok güzel bir baladı.

Yusuf Taşkın, Kızıltepe Endüstri Meslek Lisesi'nde lise eğitimini tamamlamış, ardından elektrik elektronik üzerine yüksek okul eğitimini tamamlamış bir isimdir. 31 Mart 2019'da CHP'den Mardin İli, Kızıltepe İlçesi Belediye Başkan adayı olmuştur.

"Ağla Sevdam" şarkısını seslendiren isim Niran Ünsal'dır. Şarkının sözleri Attila Özdemiroğlu'na aittir. Şarkı, Ağır Roman filmi için bestelenmiş olup Aysel Gürel'in dokunsak yakacak sözleriyle de dikkat çekmektedir.

Mehmet Taşkın ise 1983 yılında Şırnak ili Cizre İlçesinde doğmuş ve eğitim hayatını Şırnak'ta tamamlamıştır. Halen Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı Karataş Group, İklim Soğuk Hava Deposu ve Asur Uluslarası Nakliyat firmalarında çalışmaktadır.

"Alma Ahımı" şarkısını Rubato seslendirmektedir. Şarkı, Erdem Ergün tarafından seslendirilen bir baladın sözlerinden bahsedilmiştir. Erdem Ergün, solo kariyerine odaklanmadan önce farklı projelerde yer almış ve ilk albümü için söz ve besteler yazmaya başlamıştır.

"Alma Ahımı" şarkısı, 2010 yılında Yek Ahenk albümünde Erdem Ergün tarafından seslendirilmiştir. Şarkının sözlerinin çok hüzünlü ve huzurlu olduğu belirtilmiştir.

Geri