AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yusuf Senel kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Yusuf Şenel kim?​

1979 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Yusuf Şenel küçük yaşlardan itibaren eğitim ve iş hayatını birlikte yürütmüştür. Lise eğitimini Bolu Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde okuyarak 1998 yılında mezun olmuştur.

Huner yenilenebilir enerji sahibi kimdir?​

Şirketin mevcut pay sahiplerinden Orhun Kartal ve Yonca Kartal, halka arz edilen paylar hariç olmak üzere sahip olduğu payları, şirket paylarının Borsa’da işlem görmeye başlamasından itibaren, payların borsa fiyatından bağımsız olarak 6 ay süreyle hiçbir şekilde Borsa’da satmayacağını ve Borsa dışında yapılacak …

Margün Enerji kimin?​

Margün Enerji kimin?
Yusuf ŞENEL – Chairman – Margün Enerji Üretim San.ve Tic.A.Ş.

Naten kime ait?​

Naten kime ait?
ANATOLİA YENİLENEBİLİR ENERJİ A.Ş.

Karye sahibi kimdir?​

KARTAL YENILENEBILIR ENERJI URETIM A.S.
BİST Kodu | KARYE
Faaliyet Alanı | Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Elektrik Üretimi
Sermaye | 55.000.000 TL
Kuruluş Tarihi | 26.12.2014
Yönetim Kurulu Üyeleri | ORHUN KARTAL BURHAN KARADEMİR ECE SOLMAZ SAKA HASAN RECAİ ANBARCI ÖZGÜR MUNGAN

Karye kimin?​

Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.

Enerji şirketleri neden zarar ediyor?​

Enerji şirketleri neden zarar ediyor?
Enerji sektöründe 50 milyar dolarlık kredi borcu sorununa çözüm aranırken, enerji şirketlerinin büyük bölümü kur ve faiz artışları nedeniyle zarar ediyor. Bankalar ve şirketler hükümetten elektrikte zam ve güvence talep ederken, sorunun nasıl çözüleceği belirsiz.

Zoren temettü 2022 ne zaman?​

Zoren temettü 2022 ne zaman?
MAGEN Temettüleri
Temettüsüz İşlem Tarihi | Temettü | Ödeme Tarihi
10.08.2022 | 0,17 | 12.08.2022
Zorlu Enerji kime satıldı?​
Zorlu Enerji (ZOREN), Sarıtepe ve Demirciler RES’lerine sahip Zorlu Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi AŞ’nin yüzde 100 hissesini 105 milyon dolara Akfen Yenilenebilir Enerji’nin bağlı ortaklığı İmbat Enerji’ye devretti.

Yusuf Şenel, 1979 yılında Kahramanmaraş'ta doğmuş ve eğitimine Bolu Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde devam etmiştir.

Margün Enerji'nin Başkanı ise Yusuf Şenel'dir.

Naten ise ANATOLIA YENİLENEBİLİR ENERJİ A.Ş.'ye aittir.

Karye'nin sahibi Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.'dir ve Borsa İstanbul'da "KARYE" koduyla işlem görmektedir.

Enerji şirketlerinin zarar etmesinin nedenlerinden biri, enerji sektöründeki yüksek kredi borcu ve kur ile faiz artışlarıdır. Ayrıca bankaların ve şirketlerin elektrik zammı talepleri ve güvence arayışları da sektördeki belirsizliği artıran etkenler arasında yer almaktadır.

Zoren'un 2022 temettü ödeme tarihi 12 Ağustos 2022 olarak belirtilmiştir.

Zorlu Enerji (ZOREN), Sarıtepe ve Demirciler RES'lerine sahip Zorlu Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi AŞ'nin %100 hissesini 105 milyon dolara Akfen Yenilenebilir Enerji'nin bağlı ortaklığı İmbat Enerji'ye devretmiştir.