- Konu Yazar
Yurtta evcil hayvan beslemek yasak mı?
Yurtlarda refakatçi kalması kurallara uygun değildir. Odamda evcil hayvan besleyebilir miyim? Her türlü bakım ve temizliklerinin sahiplerince düzenli olarak yapılacağı, varlıkları çevreye rahatsızlık vermeyecek kaplumbağa ve balık gibi bazı evcil hayvanların odalarda beslenmesine izin verilebilmektedir.Yurtta kedi beslemek yasak mı?
yasaktır. ama besleyen için, beslenen için değil. bu nedenle nasıl oldu da odamı buldu koca yurtta dediğiniz kediye suçu ataraktan “ben çıkarmadım o kendi geldi” suçlamasıyla ona bir yaşam alanı açabilirsiniz. sizin bir kediniz olur, onun bir evi. mutlu olursunuz.
Apartta hayvan beslemek yasak mı?
Kat Mülkiyeti Kanununda, hayvan beslenmesini yasaklayan bir hüküm olmayıp, bu hususta asıl olan yönetim planıdır. Yönetim planında ortak mahaller için yasaklama getirilmiş ise ortak mahallerde; bağımsız bölümler için de yasaklama getirilmişse bağımsız bölümlerde de hayvan beslenemez.
KYK yurdunda hayvan beslemek yasak mı?
Hayır,olmaz öyle bir şey. Öğrenciler beslenemiyor ki hayvan nasıl beslensin? Kykda yasak.KYK Yurt ütü var mı?
Her odada banyo, buzdolabı, çalışma masası ve kıyafet dolabı yer alıyor. Yurtlarda ortak kullanımda çamaşır makineleri ve ütü odaları da bulunuyor. Ayrıca öğrencilere ücretsiz kablosuz internet, 24 saat sıcak su gibi olanaklar da sağlanıyor.
Okul uzatanlar yurtta kalabilir mi?
Conversation. KYK yurt yönetmeliğinde yapılan değişiklikle birlikte daha önce okulunu uzatan öğrencilerin talebi halinde 1 yıl daha yurtlarda kalabiliyordu. Değişiklikle birlikte okulunu uzatan öğrenciler +1 yıl daha yurtlarda barınamayacak.
4 tip KYK Yurdu Kaç kişi?
Örneğin 4 kişilik yurt odasında en fazla 3 kişi barınabilecek.KYK Yurtları misafir öğrenci kabul ediyor mu?
KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından yurt ücretleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Üniversite öğrencileri KYK yurtlarında misafir öğrenci olarak kalabiliyorlar.
KYK’da nasil misafir öğrenci olarak kalmak?
Öğrenciler heyecanla kayıtlarını nasıl yapacaklarını araştırmaya başladılar. Yurda ilk defa yerleştirilen öğrencilerin öncelikli olarak ilk kayıt ücretini ödemeleri gerekiyor. KYK yurdunda misafir olacak kalacakların ise misafir öğrenci ücretini ödemesi gerekiyor.