Yurtici kargo Dagitim gunleri ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yurtiçi kargo Dağıtım günleri ne zaman?​

Hata
PTT cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?
PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece cumartesi günü hizmet vermektedir. Çalışma saati 09.00 ile 19.30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Kargolar dağıtıma çıkmaz, vatandaşlar şubeye gidip teslimatı yapılmış kargoları kendileri alırlar. Diğer PTT kargo şubeleri ise hafta sonu hizmet vermezler.
Cumartesi günü hangi Ptt’ler açık?
Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Yurtiçi Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?​

toppik.com.tr olarak sevkiyatlarımızı gerçekleştirdiğimiz Yurtiçi Kargo, hafta içi ve Cumartesi günü 09:00 – 18:00 arasında teslimat yapmaktadır. Ayrıca birçok kargo firması Türkiye genelinde bulunan köylere teslimat yapmamakta, yapıldığı takdirde ilave ücret talep etmektedir.
Yurtiçi Kargo bayramda çalışacak mı?
Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak. Son dönemde 15 Temmuz’da resmi tatil, 18 Temmuz’da Pazar tatili ve 4.5 günlük Kurban Bayramı resmi tatili nedeniyle kargo teslimatlarında gecikmeler gerçekleşti.
PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. PTT kargonun 82 adet PTT başmüdürlüğü, 1019 merkez şube, 2729 adet alt şubesi ve 506 adet acentesi bulunmaktadır.
PTT kargo yurtiçinde yaklaşık olarak 1-4 gün arasında teslimatları yapmaktadır. Ama nadiren de olsa erken geldiği ya da daha geç geldiği olabilmektedir. Özellikle geç geldiği konusunda forumlarda bolca şikayete rastlamaktayız. 1-4 gün il ilçe merkezleri için geçerlidir.
Kargo ne zaman yola cikar?
YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2019 Yurtiçi Kargo 09:00/18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo’nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır.
Ulus PTT hafta sonu açık mı?
Hafta sonu: Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Hafta sonu: Pazar günleri kapalıdır. PTT Genel Müdürlüğü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 06101 Ulus / ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca 444 1 788 numaralı telefonla ve[email protected]adresinden ulaşabilirsiniz.

PTT Cumartesi günü kargo dağıtır mı?​

PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30’da başlar ve öğlen 12:30’a kadar devam eder. 12:30’da öğle molası veren PTT Kargo öğleden sonra saat 13:30’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00’a kadar mesaiye devam eder. PTT Kargo cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

Geri