AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yurtdisinda hangi sertifikalar gecerli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yurtdışında hangi sertifikalar geçerli?​

Yurtdışında Çalışma İmkanı Sağlayan En iyi 5 Sertifika Programı
Saüsem MEB onaylı mı?
Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim) Eğiticinin Eğitimi sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Türkiye’de alınan sertifika yurtdışında geçerli mi?
MEB Onaylı Sertifika, Güvenlik ve geçerlilik problemi yaşamaz.

Güzellik uzmanlığı belgesi yurtdışında geçerli mi?​

Evet, alacağınız sertifikaların Uluslararası denkliği bulunmaktadır. Dünyanın tüm ülkelerinde geçerlidir. Eğitim içeriğiniz ne şekilde ilerliyor? Tüm eğitimlerimiz Milli Eğitim Bakanlığı’nın yönetmeliklerine tabidir.
MEB onayli sertifika nasıl alınır?
Meb Onaylı Sertifika bakanlık tarafından lisanslı özel yada kamu kuruluşları eliyle eğitimini tamamlayan öğrencilere verilir. Meb Onaylı Sertifika almak için bakanlık tarafından lisanslı bir kurumda eğitiminizi tamamlayıp bakanlığı gözetmenleri kontrolünde sınava katılıp başarılı olmanız gerekmektedir.
Uluslararası geçerli sertifika ne işe yarar?
Uluslararası onaylı sertifika: Dünya çapında farklı bir ülkede kariyer kapılarının açılmasına yardımcı olur. Farklı ülkelerde oturma ve çalışma izni alabilmek için büyük bir avantajdır. Mesleki yeterliliğiniz ve gelişim düzeyiniz uluslararası mecrada kanıtlanmış olur.
Günümüzde sertifikaların kariyer alanında yaşadığı güvenlik problemlerinin aksine MEB onaylı sertifikalar, her kurumda geçerlilik sağlar.
Mesleki Yeterlilik Belgesi hangi ülkelerde geçerli?
Mesleki Yeterlilik Belgesi AB ülkelerinde de geçmekte ve mesleğinizi bu ülkelerde yapmanızı kolaylaştırmaktadır. Ayrıca AB ülkelerinde iş aramaya yönelik Europass sistemi ile AB ülkelerinde mesleki yeterlilik belgeniz ile iş başvurusu yapabilir ve iş bulabilirsiniz.

Geri