AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yurt ici anlami nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yurt içi anlamı nedir?​

Yurt sınırları içinde olan.

Yurt içi arama ne demek?​

Yurt içi arama nedir? Tarifeniz ve ek paketlerinizin sunduğu yurt içi arama dakikalarınızın kapsamı dışında yurt içi görüşme yaptıysanız veya yurt içi dakikalarınızı aştıysanız “Yurt İçi Aramalar” ücreti yansıtılır.

Yurt içi internet kullanımı ne demek?​

Yurt içi internet kullanımı ne demek?
Yurt içi internet kullanımı nedir? Tarifeniz ve ek paketleriniz sunduğu yurt içi internet kullanım haklarınızı aştıysanız “Yurt İçi İnternet Kullanımı” ücreti yansıtılır.

Yurt dışı ne demek?​

Yurt dışı ne demek?
Yurt Dışı Nedir? Yurt dışı ifadesi Türk Dil Kurumu genel sözlüğünde ülke sınırı dışında kalan her yer olarak tanımlanmaktadır.

Yurt dışı arama nasıl açılır?​

Hattınızı ULUS AC yazıp 7000’e kısa mesaj göndererek uluslararası aramalara açabilirsiniz. Hattınızı Yurtdısı Aramalarına Kapama: Hattınızı uluslararası aramalara kapatmak içinse ULUS KAPAT yazıp 7000’e gönderebilirsiniz.

Yurt dışı internet nasıl kullanılır?​

Yurt dışı seyahat ve gezilerde telefon üzerinden internete girebilmeniz için hattınızın Roaming’e açık olması ve cihazınızın Mobil Hücresel Veri (3G, 4G, 5G veya LTE) özelliğinin açık olması gerekir. Eğer bir yurt dışı internet paketi satın almadıysanız aman dikkat.

Vodafone yurtiçi 10 GB internet promosyonu nedir?​

Vodafone yurtiçi 10 GB internet promosyonu nedir?
Paket kapsamında müşterilere 30 gün geçerli 10 GB yurt ici internet kullanım hakkı ücretsiz promosyon olarak verilir. Paketin geçerlilik süresi onay SMS’inin gelmesinin ardından başlar. Paket yenilenmez ve üst üste alınamaz. Paket bir GSM No tarafından yalnızca bir defa alınabilir.

Yurt dışı neresi?​

Yurt dışı neresi?
1) LONDRA. Londra, bilindiği üzere İngiltere’nin başkentidir.

Yurt dışı eğitim ne denir?​

Yurtdışı eğitim; öğrencinin eğitim hayatını devam ettirmek için yurtdışına gitmesi ve eğitim hayatının belli bir süresi boyunca eğitimini yurtdışında sürdürmesine yurtdışı eğitim denilmektedir.

Yurt içi, bir ülkenin sınırları içinde geçerli olan anlamına gelir. Yurt içi arama ise, telefon tarifeniz ve ek paketlerinizin kapsamına dahil olmayan veya dakika limitlerinizi aşan yurt içi görüşmelerde uygulanan ek ücrettir. Benzer şekilde, yurt içi internet kullanımı da tarifenizde belirlenen internet hakkını aşmanız durumunda uygulanan ek ücrettir.

Yurt dışı ise, Türk Dil Kurumu'nun genel sözlüğünde ülke sınırı dışında kalan her yer olarak tanımlanmaktadır. Yurt dışı arama yapmak için hattınızı uluslararası aramalara açmanız gerekmektedir. Bu işlemi ULUS AC yazıp 7000'e kısa mesaj göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Yurt dışında internet kullanabilmek için hattınızın Roaming'e açık olması ve cihazınızın mobil veri özelliğinin aktif olması gerekmektedir.

Vodafone yurt içi 10 GB internet promosyonu ise, paket kapsamında müşterilere 30 gün boyunca geçerli olan 10 GB yurt içi internet kullanım hakkının ücretsiz olarak sunulduğu bir kampanyadır. Bu promosyon paketi, bir GSM numarası tarafından yalnızca bir defa alınabilir ve yenilenmez.

Yurtdışı eğitim ise, öğrencilerin eğitim hayatlarını yurtdışında sürdürmeleri için o ülkeye giderek belirli bir süre boyunca eğitim almalarını ifade eder. Bu süreç genellikle bir lisans, yüksek lisans veya doktora programı kapsamında gerçekleşebilir.

Geri