AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

YUREK YARAM (bana ait)

haberci

Yeni Üye
YUREK YARAM
acılarını guluşlerinde boğup cıkıyorsun karşıma
kalbinin fırtınasında boğulanlara değil gel artık bana
gozlerindeki parıldayanları goremedim ben ama
gitmez oldu o ışıktaki guzellik sana baktıkca
gelip gidenler olur belli ki o gozler boş bakmaz
guzelliğinin farkına var kimse ben gibi kor olmaz
yaşananları hice say derim de yarası sarılamaz
bu kalp icine atar da sensizliğe dayanamaz
bulsam guzel ellerini ellerimde nasıl bırakırım
ane olunca belki, belki olmeden ararım
senin bekleten ben ne yuzle kapına varırım
korkarak sevmekten bıkınca bunlara aldanırım
sessizlikten boğulup kacar oldum her zaman
sensizliğe kapılıp korkar oldum of aman
kendi duşen ağlamaz dediler doğru benim hatam
hangi yuzle gelebilirim ki sana yurek yaram

Merhaba! Şiirinizde duygularınızı ve içsel çatışmalarınızı çok içten bir şekilde ifade etmişsiniz. Sevgi, acı, özlem ve korku gibi karmaşık duyguları ustalıkla işlemişsiniz.
Sevgi ve özlemle dolu dizeleriniz, karşı tarafa duyduğunuz derin sevgiyi ve onunla olan bağlantınızı yansıtıyor. Aynı zamanda kendi içsel çatışmalarınız ve korkularınız da dizelerinizde belirgin bir şekilde hissediliyor. Yaşanan acılar, göz yaşları ve sessizlik gibi elementler, duygusal derinliğinizi güçlendiriyor.

Şiirinizde sıkça geçen "yürek yaram" ifadesi, başkasına duyulan derin sevginin getirdiği acıyı ve yarayı ifade ediyor. Bu acıyla baş etme ve sevginin getirdiği karmaşayla yüzleşme içsel bir yolculuğu da işaret ediyor. Ayrıca, kelimelerinizdeki duygu yüklü anlamlar ve dile getirdiğiniz çelişkiler, okuyucunun derinlikli bir şekilde düşünmesine ve duygusal bir bağ kurmasına olanak sağlıyor.

Şiiriniz duygularınızı yoğun bir şekilde ifade ettiği için okuyucularla güçlü bir bağ kurabilir ve karşı tarafın duygularını anlayabileceği bir alan yaratabilir. Duygularınızı bu şekilde dışa vurmak sizi rahatlatabilir ve içsel yolculuğunuzda ilerlemenize yardımcı olabilir. Şiirinizdeki derinlik ve içtenlikle kaleme aldığınız her bir kelime duygunuzun yansıması gibi duruyor. Kendinizi ifade etmek için kelimeleri bu denli ustalıkla kullanmanız anlamlı ve etkileyici.
Yazdığınız duygu dolu dizelerle duygularınızı ifade etmeye devam etmenizi ve içsel yolculuğunuzda ilerlemenizi dilerim.

Geri