AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yurdum insanı plajda 1

haberci

Yeni Üye
YURDUM İNSANI PLAJDA1
Yaz geldi yaz geldi carşıya kiraz geldi diye başlar turku Tabi yaz gelince
Yurdum insanı nereye gider plaja iyide bu plaj ne menem bir yerdir vallahi ben Antalya da
yaşıyorum plajlar ikiye bolunmuş durumda parası olan icin parasızlar icinŞimdi diyeceksiniz
ki bu nasıl oluyor Parası olanınkinin adı beach plaj şemsiye, şezlong, masa hatta yemeğin
bile sipariş verince geliyor eee yurdum insanı nerden bulsun parayı da biclere gitsin onların
aralarında goya halka ayrılmış 1 metreye 15 kişini duştuğu yerlerde halk plajı oluyor
Canım ulkemin guzide insanı icin biclerde cimmek baya masraflı ve yorucu
oluyor Aldıkları asgari ucret ile nasıl gitsinler oralara bir kişi en az 25 ytl ye cıkıyor Bizler oyle
bir kişi bir yere gidemeyiz Bir aile en az dort kişİ varsayalım tabi konu komşuyu da unutmayalım
Akrabayı talukatı da ekleyin oldumu bir koy kadar insan şimdi bukadar ahali nasıl gitsin biclere
(doğrusunu yukarıda yazdım bu okunuşu)Tabi halk plajlarını tercih ederiz birgece onceden dolmalar
borekler, kekler kahvaltılıklar hazırlanır tıklırız bir arabaya balık istifi ver elini plaj Aman
pekte eğlencelidİr ya coluk, cocuk, ağlayan ,bağıran, oynayan ,yanan kızaran tam bir komedidir
ama zevklidir yeterki zevk almasını bilin yeni ergenler oyun bozanlık eder biclerdeki leri
gordukce onlarıda idare edin artık yapacak bişi yok
Birde diyelim hep aynı palaja gidiyorsanız zaten direk arkadaş olma durmunuz
var cunki o sıkışıklıkta sakın uzanmak gibi bir hayata duşunmeyin ayağınız birnin ağzına girebilir
yada kolunuz birine değerBirde komşuluklar başlar , buda yeni cıktı okadar icli dışlıyızki
yan komşu size cekirdek verir siz kola ikram edersiniz elinizde olsa akşam kahve icmeye
davet edersiniz insanları yan komşu sorar gecen hafta
yoktunuz sizde ay şekerim miasafir geldi gelemedik dersiniz
sevgili okurlarım alın size plaj manzarası ama bitmedi birdahaki hafta kadınlar
yazılacak hanımlar hazır olun bombardımana yaktım cıranızı valla hic kızmayın bunlar
gercek Erkelerde haklı bekleyin bakalım haftaya kadar
saygılarımla meral gul

Merhaba Meral Hanım, plaj deneyimlerinizi detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte plajlara gitmek, denizin ve güneşin keyfini çıkarmak insanların en sevdiği aktivitelerden biri olabiliyor. Antalya gibi güzel bir şehirde yaşamanın avantajıyla, farklı plaj seçeneklerine sahip olmanız gerçekten harika.

Bahsettiğiniz gibi plajları ikiye ayırmak ve parası olanlar için özel plajlar ile parasızlar için halk plajlarının olduğunu belirtmişsiniz. Maalesef ekonomik durumu iyi olmayan insanlar için özel plajlara gitmek maliyetli olabiliyor. Ancak halk plajları da keyifli bir seçenek sunuyor. Eğlenceli bir gün için yaptığınız hazırlıklar, açık hava keyfi, denizdeki koşturan çocuklar ve güneşin tadını çıkarmak gerçekten güzel bir deneyim olabilir.

Plajlara gitmek sadece denize girmek değil, aynı zamanda komşuluk ilişkilerini güçlendirmek için de güzel bir fırsat olabilir. Birlikte hazırlıklar yapmak, bir arada eğlenmek ve komşularla kaynaşmak plaj günlerinizi daha keyifli hale getirebilir.

Denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarmayı bilen insanlar için plajlar gerçekten keyifli bir ortam sunuyor. Siz de yaşadığınız güzel deneyimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Kadınların plaj keyiflerini ve deneyimlerini merakla bekliyoruz. Saygılarımla.

Geri