Yumuşacık Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
️500 gram tavuk göğsü
️1 çay bardağı süt (Yaklaşık 180ml)
️1 çay bardağı maden suyu
️5 yemek kaşığı un
️1 adet yumurta
️1 tatlı kaşığı tuz ve biraz karabiber
Yumuşacık Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğsünü yıkayıp, 1 cm kalınlığında dilimleyin.
Bir kaseye süt, maden suyu, un, yumurta, tuz ve karabiberi ekleyip yeterlice karıştırın.
Tavuk kesimlerini karışıma ekleyin ve 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın.
Dinlendikten sonra galeta ununa bulayıp tavada önlü artlı kızartın.
Yumuşacık Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
️500 gram tavuk göğsü
️1 çay bardağı süt (Yaklaşık 180ml)
️1 çay bardağı maden suyu
️5 yemek kaşığı un
️1 adet yumurta
️1 tatlı kaşığı tuz ve biraz karabiber
Yumuşacık Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğsünü yıkayıp, 1 cm kalınlığında dilimleyin.
Bir kaseye süt, maden suyu, un, yumurta, tuz ve karabiberi ekleyip yeterlice karıştırın.
Tavuk kesimlerini karışıma ekleyin ve 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın.
Dinlendikten sonra galeta ununa bulayıp tavada önlü artlı kızartın.
Yumuşacık Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı