Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta Tanımı İçin Gereçler
Pandispanyası için
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağından 2 parmak eksik ıspanak (rondodan geçirilmiş yalnızca yaprakları olucak)
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Muhallebi için
5 su bardağı süt
Yarım çay bardağı un
2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı krem şanti
Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak muhallebi için kremşanti ve vanilya dışında tüm gereçleri tencereye alalım güzelce çırpılır.
Ocakta orta ateşte pişirilir pişen kremaya vanilya eklenir ve genişçe bir borcama alınır ve üzerine streç temas edecek formda kapatılıp güzelce soğumaya bırakılır.
Kek için evvel yumurta ve şekeri güzelce çırpılır akabinde öbür sıvı gereçler sırasıyla eklenir.
Un kabartma tozu elenerek eklenir spatulayla karıştırılır güveç kablar bir fırça yardımıyla katı yağ ile yağlanır. Ve hepsine eşit halde bölüştürülür.
Evvelce ısıtılmış 170 derece ayarda 25 dk kadar denetimli pişirilir.
Pişen kekler ılıyınca nazikçe çıkartıp her bir keki 3 eşit ince kesime bölelim.
Soğuyan kremayı derince bir kaseye alınır ve kremşantiyi ekleyip 5 dk çırpalım.
Kek üzerine krema, kek üzerine krema formunda 3 kat birebir halde yapıyoruz.
En son üzerine kek modüllerinden kalanları ufalanır.
İnce kestiğim için fazladan artan keki pastanın üzerine ufalıyoruz.
En az dolapta 3 saat dinlendirip servis edilir. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun deneyecek olanlardan fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyor olucam tarifle ilgili sormak istediklerinizi herzaman sorabilirsiniz .
Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Pandispanyası için
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağından 2 parmak eksik ıspanak (rondodan geçirilmiş yalnızca yaprakları olucak)
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Muhallebi için
5 su bardağı süt
Yarım çay bardağı un
2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı krem şanti
Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak muhallebi için kremşanti ve vanilya dışında tüm gereçleri tencereye alalım güzelce çırpılır.
Ocakta orta ateşte pişirilir pişen kremaya vanilya eklenir ve genişçe bir borcama alınır ve üzerine streç temas edecek formda kapatılıp güzelce soğumaya bırakılır.
Kek için evvel yumurta ve şekeri güzelce çırpılır akabinde öbür sıvı gereçler sırasıyla eklenir.
Un kabartma tozu elenerek eklenir spatulayla karıştırılır güveç kablar bir fırça yardımıyla katı yağ ile yağlanır. Ve hepsine eşit halde bölüştürülür.
Evvelce ısıtılmış 170 derece ayarda 25 dk kadar denetimli pişirilir.
Pişen kekler ılıyınca nazikçe çıkartıp her bir keki 3 eşit ince kesime bölelim.
Soğuyan kremayı derince bir kaseye alınır ve kremşantiyi ekleyip 5 dk çırpalım.
Kek üzerine krema, kek üzerine krema formunda 3 kat birebir halde yapıyoruz.
En son üzerine kek modüllerinden kalanları ufalanır.
İnce kestiğim için fazladan artan keki pastanın üzerine ufalıyoruz.
En az dolapta 3 saat dinlendirip servis edilir. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun deneyecek olanlardan fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyor olucam tarifle ilgili sormak istediklerinizi herzaman sorabilirsiniz .
Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı