- Konu Yazar
- #1
Yumuşacık Krep Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı süt
1 yada 2 yumurta
3 yemek kaşığı şeker
5.6 yemek kaşığı un
Yumuşacık Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta, süt, şeker köpürene kadar el çırpıcısı ile çırpılır.
Azar azar un ek edilir akışkan bir kıvam olacaktır.
Krep tavası yeterlice ısındıktan sonra bir kevgir yardımıyla ince bir katman halinde tavaya yayılır.
Arkalı önlü pişirilir. Yumuşacık dokusuyla nefis lezzet. Afiyet olsun
Yumuşacık Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı süt
1 yada 2 yumurta
3 yemek kaşığı şeker
5.6 yemek kaşığı un
Yumuşacık Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta, süt, şeker köpürene kadar el çırpıcısı ile çırpılır.
Azar azar un ek edilir akışkan bir kıvam olacaktır.
Krep tavası yeterlice ısındıktan sonra bir kevgir yardımıyla ince bir katman halinde tavaya yayılır.
Arkalı önlü pişirilir. Yumuşacık dokusuyla nefis lezzet. Afiyet olsun
Yumuşacık Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı