AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yumurtasız ,Sütsüz, Yoğurtsuz Kurabiye Tarifi

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Yumurtasız ,Sütsüz, Yoğurtsuz Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
3 su bardağı un (kontrollü ekleyelim)
4 yemek kaşığı kakao
1 er paket kabartma tozu ve vanilya
1 su bardağı damla çikolata

Yumurtasız ,Sütsüz, Yoğurtsuz Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvı yağ ve pudra şekeri ilave edilir.
Ardından unu yavaş yavaş ekleyelim.
Ardından kakao ve vanilya ,kabartma tozunu dökelim.
Orta halli bir hamur olacak ,ister sade yapalım ister yarısına kakao ek ederek istediğiniz biçim verebilirsiniz.
Fındık büyüklüğünde yarısı kakaolu olan hamurdan bir modül alalım başka yarısında sade ayırdığımız hamurdan alarak iki fındık büyüklüğünde hamuru elimizde yuvarlayalım.
200 derecede 15 ile 20 dk pişirelim.
Soğuyan kurabiyeleri benmari yöntemi damla çikolatayı eritelim ve kurabiye batıralım yahut üzerine gezdirelim.Tadı sade pastane un kurabiyesine benziyor afiyet olsun
Yumurtasız ,Sütsüz, Yoğurtsuz Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst