Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı İçin Malzemeler
1 /2 kg fasulye
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet küçük soğan
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı salça

Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önceden yaptığımız şişe konservemizi açıp, bir süzgeçten az bir suya tutuyoruz.
Sonra tenceremize sıvı yağ ile soğanı alıyoruz pembeleşene kadar kavuruyoruz salçamızı az bir suyla açıp, döküyoruz.
Üstüne fasulyelerimizi ekleyip, baharatlarını da ek ediyoruz, kısık ateşte pişiriyoruz.
Ayrı tavada yağda yumurtamızı pişirip, pişen fasulyemize ekleyip, karıştırıyoruz. Afiyet olsun.
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst