SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı İçin Malzemeler
1 /2 kg fasulye
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet küçük soğan
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı salça
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önceden yaptığımız şişe konservemizi açıp, bir süzgeçten az bir suya tutuyoruz.
Sonra tenceremize sıvı yağ ile soğanı alıyoruz pembeleşene kadar kavuruyoruz salçamızı az bir suyla açıp, döküyoruz.
Üstüne fasulyelerimizi ekleyip, baharatlarını da ek ediyoruz, kısık ateşte pişiriyoruz.
Ayrı tavada yağda yumurtamızı pişirip, pişen fasulyemize ekleyip, karıştırıyoruz. Afiyet olsun.
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 /2 kg fasulye
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet küçük soğan
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı salça
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önceden yaptığımız şişe konservemizi açıp, bir süzgeçten az bir suya tutuyoruz.
Sonra tenceremize sıvı yağ ile soğanı alıyoruz pembeleşene kadar kavuruyoruz salçamızı az bir suyla açıp, döküyoruz.
Üstüne fasulyelerimizi ekleyip, baharatlarını da ek ediyoruz, kısık ateşte pişiriyoruz.
Ayrı tavada yağda yumurtamızı pişirip, pişen fasulyemize ekleyip, karıştırıyoruz. Afiyet olsun.
Yumurtalı Fasulye Kavurması (Konserve) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı