SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Yumurtalı Ekmek (Dereotlu-Maydanozlu) Tanımı İçin Malzemeler
2 küçük uzunluk yumurta
5-6 kısım maydanoz
2-3 kol dereotu
1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
5 dilim ekmek
1 yemek kaşığı tereyağı
Yumurtalı Ekmek (Dereotlu-Maydanozlu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Maydanozu ve dereotunu ince ince doğrayalım.
Tüm gereçleri bir ortaya getirip karıştırın.
Teflon tavanızı ısıtıp içine dilediğiniz yağdan koyabilirsiniz. Ben 1 yemek kaşığı tereyağı kullandım.
Ekmeklerinizi yumurta karışımına artlı önlü bulayarak teflon tavada pişirin. Afiyet olsun.
Yumurtalı Ekmek (Dereotlu-Maydanozlu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 küçük uzunluk yumurta
5-6 kısım maydanoz
2-3 kol dereotu
1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
5 dilim ekmek
1 yemek kaşığı tereyağı
Yumurtalı Ekmek (Dereotlu-Maydanozlu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Maydanozu ve dereotunu ince ince doğrayalım.
Tüm gereçleri bir ortaya getirip karıştırın.
Teflon tavanızı ısıtıp içine dilediğiniz yağdan koyabilirsiniz. Ben 1 yemek kaşığı tereyağı kullandım.
Ekmeklerinizi yumurta karışımına artlı önlü bulayarak teflon tavada pişirin. Afiyet olsun.
Yumurtalı Ekmek (Dereotlu-Maydanozlu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı