SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı İçin Malzemeler
1 tane bayat ekmek
3 adet yumurta (birtakım sarısını kullandığım için,her ikisini kullanırsanız 2 tane kâfi olur)
2 yemek kaşığı (dolu dolu) sulu yoğurt
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı kuru nane
Yarım çay kaşığı karabiber
Sıvı yağı
Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak ekmekleri dilimliyoruz.
Geniş bir kaseye sıvı yağ hariç tüm materyalleri ekleyip güzelce karıştıralım.
Tavaya sıvı yağı ekleyelim,ocağın altını açıp biraz kızdıktan sonra dilimlenmiş ekmekleri sırayla yaptığımız karışıma tek taraflı batırıp tavaya koyalım pembeleşinceye kadar pişirelim.
Pişen ekmekleri havlu peçete serdiğimiz tabağa yağın fazlalığını çekmesi için aksi koyalım sonra servis edelim.
Şimdiden afiyet olsun
Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 tane bayat ekmek
3 adet yumurta (birtakım sarısını kullandığım için,her ikisini kullanırsanız 2 tane kâfi olur)
2 yemek kaşığı (dolu dolu) sulu yoğurt
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı kuru nane
Yarım çay kaşığı karabiber
Sıvı yağı
Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak ekmekleri dilimliyoruz.
Geniş bir kaseye sıvı yağ hariç tüm materyalleri ekleyip güzelce karıştıralım.
Tavaya sıvı yağı ekleyelim,ocağın altını açıp biraz kızdıktan sonra dilimlenmiş ekmekleri sırayla yaptığımız karışıma tek taraflı batırıp tavaya koyalım pembeleşinceye kadar pişirelim.
Pişen ekmekleri havlu peçete serdiğimiz tabağa yağın fazlalığını çekmesi için aksi koyalım sonra servis edelim.
Şimdiden afiyet olsun
Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı