Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tarif Olacak)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı İçin Malzemeler
1 tane bayat ekmek
3 adet yumurta (birtakım sarısını kullandığım için,her ikisini kullanırsanız 2 tane kâfi olur)
2 yemek kaşığı (dolu dolu) sulu yoğurt
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı kuru nane
Yarım çay kaşığı karabiber
Sıvı yağı

Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak ekmekleri dilimliyoruz.
Geniş bir kaseye sıvı yağ hariç tüm materyalleri ekleyip güzelce karıştıralım.
Tavaya sıvı yağı ekleyelim,ocağın altını açıp biraz kızdıktan sonra dilimlenmiş ekmekleri sırayla yaptığımız karışıma tek taraflı batırıp tavaya koyalım pembeleşinceye kadar pişirelim.
Pişen ekmekleri havlu peçete serdiğimiz tabağa yağın fazlalığını çekmesi için aksi koyalım sonra servis edelim.
Şimdiden afiyet olsun

Yumurtalı Ekmek (Baharatlı Ve Yumuşacık Vazgeçemeyeceğiniz Tanım Olacak) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst