Yulaf Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Yulaf Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı yulaf
1 orta uzunluk soğan
1-2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı kadar sıvı yağ
Biber salçası
Domates salçası
Nane
Tuz
1,5 litre tavuk yahut et suyu

Yulaf Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvı yağı tencereye alın, soğan ve sarımsağı küçük küçük doğrayıp, pembeleşinceye kadar kavurun.
Üzerine salçayı ve daha sonra naneyi ekleyin. Salçanın kokusu çıkana kadar kavurup, üzerine tavuk yahut et suyunu ekleyin.
Kaynayınca içine yulafı atın. Orta ara karıştırarak kıvam alana kadar pişirin.
Katılaştıkça sıcak su eklemesi yapın. Afiyet olsun.
Yulaf Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst