AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yuksek Sadakat Son Veda şarkısı sozu

haberci

Yeni Üye
Yuksek Sadakat Son Veda şarkı sozu
Yuksek Sadakat Son Veda şarkısı sozleri
Yuksek Sadakat Son Veda şarkısının sozleri:
Hic kimse sormadı fikrimi
Alıp başımı gitmeyi hic istedim mi
Bu canımı veren yar uyanmadı ki
Kimim ben niye yaptım bulamadı ki
Yine bu son veda birkez daha
Duğumlendi kelimeler aramızda
Kilitledim kendimi dunyama
Yollara duştum ustamı bulmaya
Dağılan hayatıma bir care sormaya
Dervişdedi yanlış yerlerlerde gezersin,
Duğumleri bir tek O`nunla cozersin
Gidişlerim terk etmek değildi
Uzaklaştım nefes almak icin
Her nefeste sensin icime cektiğim
Gidişlerim geri donmek icin

Yüksek Sadakat'in "Son Veda" şarkısının sözleri oldukça etkileyici ve derin anlamlar barındırıyor. Şarkıda anlatılan duygular ve içsel çatışmalar insanın iç dünyasına dokunuyor. İşte şarkının sözlerinin detaylı bir şekilde açıklaması:

"Hic kimse sormadı fikrimi
Alıp başımı gitmeyi hic istedim mi"

Burada bir iç hesaplaşma yaşanıyor gibi. Kimse sormamış olabilir fikrini, anılarını, duygularını paylaşmamış olabilirsin. Gitmek istemek her zaman kolay bir karar değildir.

"Bu canımı veren yar uyanmadı ki
Kimim ben niye yaptım bulamadı ki"

Bir aşk veya bir bağlamı olabilir bu yar. Belki de bu verilen can bir amaç uğruna feda edilmiş olabilir. Yapılan şeylerin nedeni sıklıkla net olmaz ve anlaşılamaz.

"Yine bu son veda birkez daha
Duğumlendi kelimeler aramızda
Kilitledim kendimi dunyama"

İçten gelen bir vedalaşma duygusu var burada. Duyguların ifade edilemediği, kelimelerin yetersiz kaldığı bir son veda yaşanıyor. Kendini dünyaya kapatmak, içine kapanmak gibi bir duygu hakim.

"Yollara duştum ustamı bulmaya
Dağılan hayatıma bir care sormaya"

Yolların ustası, hayatın dağıldığı anlarda bulunması gereken bir mürşit arayışı. Dağılan hayatına bir nebze dahi olsa çare bulabilmek için.

"Dervişdedi yanlış yerlerlerde gezersin,
Duğumleri bir tek O`nunla cozersin"

Belki de derviş olmak istemekte, ruhani bir arınma çabası var. Yanlış yerlerde dolaşarak, kaybolmuş duğumleri çözme çabası.

"Gidişlerim terk etmek değildi
Uzaklaştım nefes almak icin
Her nefeste sensin icime cektiğim
Gidişlerim geri donmek icin"

Gidişlerin, ayrılıkların terk etmekle alakalı olmadığını, sadece nefes almak için uzaklaştığını belirtiyor şarkı. Her nefeste sevilen kişinin içine çekildiğini anlatırken, gidişlerin aslında geri dönmek için olduğunu ifade ediyor.

Yüksek Sadakat'in "Son Veda" şarkısının sözleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor dinleyeni. Ayrılık, vedalaşma, kaybolma ve yeniden bulma gibi temaları işleyen bu şarkı, derin düşüncelere sevk ediyor.