Yudumun kaç çocuğu var?
43 yaşındaki Yudum, Erol Koral ile evlidir. Çiftin bu evliliğinden Karen Asel isminde bir kızı vardır.Sanatçı Yudum kimin kızı?
Davut TatarGönül TatarYudum/Ebeveynleri
Şarkıcı Yudum eşi kimdir?
Yudum’un kocası Erol Koral’dır. Karen Asel isminde bir kızı vardır. YUDUM KİMDİR: 1978 doğumlu sanatçı Yudumun dedesi Halk Ozanı Enver Tatar’dır.Yudum babası kimdir?
Davut TatarYudum / Babası
1978, Ardahan),Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarıdır. Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti.
Yudum Koral kim?
Yudum’un kocası Erol Koral’dır. Karen Asel isminde bir kızı vardır. Yudum kimdir: 1978 doğumlu sanatçı Yudumun dedesi Halk Ozanı Enver Tatar’dır. Baba tarafından aslen Ardahan, anne tarafından ise aslen Erzincan’lıdır.
Sanatçı Yudum memleketi neresi?
Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. Başta dedesi Enver Tatar ve babası Davut Tatar olmak üzere, Yudum’un ailesindeki her fert müzik sevgisine sahip ve her biri en az 1 enstrüman çalıp söylemektedir.Ali Şan nereli?
Alişan, 1976 yılında İstanbul’un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Zaza kökenlidir ve Bingöllüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi.
Şarkıcı Yudum kimdir nerelidir?
Yudum Tatar 1978 yılında Ardahan’da doğdu. Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum, aslen Ardahanlıdır. Annesi Erzincanlı, babası Ardahanlı olan Yudum, doğumundan 6 ay sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti.Davut Tatar Kimdir?
Sıvıyağ pazarında yıllardır Yudum ve Sırma markaları ile Türkiye’nin en çok tercih edilen sıvı yağlarını üreten Yudum Gıda’nın 18.000 m2 açık alan üzerine kurulu Ayvalık’taki fabrikasının yıllık üretim kapasitesi mısır yağı ve ayçicek yağı için 100.000 ton, zeytinyağ için 20.000 ton’dur.
Yudum Akbulut Nereli?
Sevilen türkücü Yudum 1978 doğumlu ve aslen Erzincanlı. Dedesi ise Halk Ozanı Enver Tatar.
Alişan aslen nereli?
Alişan, 1976 yılında İstanbul’un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Zaza kökenlidir ve Bingöllüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Latin Dansları Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.Yudum kaç yaşında?
44 yaşında (1978)Yudum / Yaş