YTK belgesini kimler alabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

YTK belgesini kimler alabilir?​

Yetkilendirilmiş Tüzel Kişiler İle İlgili Yönetmeliğin 5. maddesine göre; söz konusu eğitime yalnızca maden, jeoloji, harita ve kadastro, hidrojeoloji, çevre, jeofizik, cevher hazırlama, metalürji, ziraat, orman, elektrik ve makine mühendisleri ile fakülte, akademi veya dört yıllık yüksek okulların kamu yönetimi.
YTK personelinin herhangi bir nedenle işten ayrılma durumunu kaç gün içinde Genel Müdürlüğe bildirmekle yükümlüdür?
(6) YTK, personelin herhangi bir nedenle işten ayrılma durumunu on gün içinde Genel Müdürlüğe bildirmekle yükümlüdür. Aksi takdirde, YTK’ya Ek-2’de yer alan tabloya göre ceza puanı uygulanır.

Daimi nezaretçi defteri kaç günde bir yazılır?​

b) Daimi nezaretçi, atandığı ve sorumlu olduğu işletmenin faaliyetlerinin projeye uygunluğunu her gün inceleyerek tespitlerini ve önerilerini daimi nezaretçi defterine her iş günü not etmek zorundadır. Aksi takdirde daimi nezaretçi uyarılır.
YTK belgesi ne demek?
YTK, YETKİLENDİRİLMİŞ TÜZEL KİŞİLER’İN KISALTMASIDIR. kapsamında, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (YTK) yetkisi verilen kuruluşları ifade etmektedir. teknik belgeleri hazırlar.

YTK eğitimi ne zaman 2022?​

YTK Eğitimi, 04-08 Mart 2022 tarihleri arasında uzaktan eğitim portalı (https://mapuzem.mapeg.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir. Kayıtlar, 01 Mart 2022 mesai bitimine kadar açık olacaktır. Eğitimler, uzaktan eğitim şeklinde verilecektir.
YTK ne zaman başladı?
Yetkilendirilmiş Tüzel Kişiler Yönetmeliği, diğer bir ifadeyle “YTK Yönetmeliği” 03.06.2016 tarih ve 29731 sayılı Resmi Gazetede yayınlandı.

Maden ruhsat harcı ödenmezse ne olur?​

Düzenlemeye göre bu süre içinde yükümlülüğünü yerine getirmeyen ruhsat sahiplerine 100 bin TL ceza verilecek, 6 aylık ek süre tanınacak. Bu süre içinde de yükümlülüğün yerine getirilmemesi durumunda ise ruhsat iptal edilecek ve o alan için yeniden ihaleye çıkılacak.
YTK eğitimi ne zaman 2020?
1- YTK Eğitimi 23-27 Aralık 2020 tarihleri arasında MAPEG Genel Müdürlüğü uzaktan eğitim portalı (https://mapuzem.mapeg-gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir. 2- Eğitimler uzaktan eğitim şeklinde 5 gün süre ile verilecektir.

YTK eğitimi ne zaman?​

YTK Eğitimi, 04-08 Mart 2022 tarihleri arasında uzaktan eğitim portalı (https://mapuzem.mapeg.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir. Kayıtlar, 01 Mart 2022 mesai bitimine kadar açık olacaktır. Eğitimler, uzaktan eğitim şeklinde verilecektir. Ders içerikleri video şeklinde hazırlanmıştır.
Mapeg YTK nedir?
Yetkilendirilmiş Tüzel Kişiler (YTK), Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından yetkilendirilerek, Maden Kanunu kapsamında MAPEG’e verilmesi gereken rapor, proje ve her türlü teknik belgeyi hazırlamaya yetkili kılınmış, ilgili yönetmelik kapsamında faaliyetlerini yürütecek tüzel bir kurumdur.

Geri