AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Youtuber Batu kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Youtuber Batu kaç yaşında?​

9 Nisan 1998’de doğan Enes Batur YouTube’da paylaştığı videolar ile tanındı.

Meryem Can Ne Okuyor?​

9 Mart 1995 İstanbul Kartal doğumlu Meryem Can 27 yaşındadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Edebiyat Bölümü’nde eğitim alan fenomenin bir erkek ve bir kız kardeşi bulunuyor. YouTube platformunda 7 Ağustos 2014’ten beri aktif olan Meryem Can’ın 4,39 milyon takipçisi bulunuyor.

Meryem Can kaç yıldır YouTube’da?​

Meryem Can kaç yıldır YouTube’da?
27 yaşında (9 Mart 1995)Meryem Can / Yaş

Meryem Can şu an ne yapıyor?​

Meryem Can şu an ne yapıyor?
YoutuberMeryem Can / Mesleği

Sadece Enes kaç yaşında?​

Enes Aslanlı, Marmara Üniversitesi Gazetecilik öğrencisi. İpe sapa gelmez düşüncelerini mikrofona anlatan 19 yaşındaki Türk genci.

Ece Naz kaç yaşında?​

24 yaşında (1998)Ecenaz Üçer / Yaş

Orkun Işıtmak Hangi üniversite mezunu?​

Orkun Işıtmak Hangi üniversite mezunu?
İstanbul Üniversitesi’nde İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde okumaktadır. 2012 yılından itibaren eğlence ve oyun içerikli videolar çekmektedir. 2018 yılında “İyi Oyun” filminde oynadı. 45. Altın Kelebek Ödülleri’nde En iyi YouTuber/Instagrammer Ödülü’nün sahibi oldu.

Murat abi GF kaç yaşında?​

Murat abi GF kaç yaşında?
1997 yılında Antalya’ da doğdum. Çocukluğumdan beri Antalya’ da yaşıyorum. Bu sene Akdeniz Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü kazanarak üniversite hayatıma giriş yaptım. 2011 yılından beri online video sektöründe oyun alanında ve kendimle alakalı içerik üretmekteyim.
Meryem Can kaç yılında doğmuştur?​
9 Mart 1995 (27 yıl yaşında)Meryem Can / Doğum tarihi
Meryem Can kaç yaşında öldü?​

Meryem Can şu an kaç yaşında?​

Meryem Can şu an kaç yaşında?

Hozan Meryem kac yasinda?​

Hozan Meryem kac yasinda?
Sevilerek takip edilen fenomen eğlenceli ve günlük videolarını kanalında paylaşıyor. MERYEM CAN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA? 9 Mart 1995 yılında İstanbul Kartal’da dünyaya gelen Meryem Can, Yıldız Teknik Üniversitesi Edebiyat Bölümü’nde eğitimini sürdürmektedir.

Enes Aslanlı Ne Okuyor?​

Enes Aslanlı – Marmara Üniversitesi – İstanbul, Türkiye | LinkedIn.

Enes Aslanlı hangi lisede okudu?​

2’inci denemesinde okulu tutturan Enes Aslan Liseyi “Ayvaz Burçkan Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde” Okudu.

Mert Eren Bülbül nereli?​

Mert Eren Bülbül nereli?
Eren Bülbül (1 Ocak 2002; Maçka, Trabzon – 11 Ağustos 2017; Maçka, Trabzon), 11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında Türk emniyet güçleri ile PKK üyeleri arasında yaşanan çatışmada hayatını kaybeden Türk çocuk.

Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve şu anda 23 yaşındadır.

Meryem Can ise 9 Mart 1995 doğumlu olup, şu anda 27 yaşındadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Edebiyat Bölümü'nde eğitim almaktadır. 7 Ağustos 2014'ten beri YouTube platformunda aktif olarak videolar paylaşmaktadır ve 4,39 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Enes Aslanlı ise Marmara Üniversitesi Gazetecilik öğrencisidir ve 19 yaşındadır.

Ecenaz Üçer ise 1998 doğumludur ve 24 yaşındadır.

Orkun Işıtmak İstanbul Üniversitesi'nde İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde okumuştur. YouTube'da eğlence ve oyun içerikli videolar çekmektedir. Ayrıca 2018 yılında "İyi Oyun" filminde de rol almıştır.

Murat abi GF ise 1997 yılında Antalya'da doğmuş olup, şu anda 24 yaşındadır. Akdeniz Üniversitesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde eğitim almaktadır ve 2011 yılından beri online video sektöründe içerik üretmektedir.

Hozan Meryem'in yaşına dair bir bilgi verilmemiştir ancak 1995 doğumlu olduğu belirtilmiştir. Bu bilgiye dayanarak 2022 itibariyle 27 yaşında olabileceği söylenebilir.

Enes Aslanlı Marmara Üniversitesi'nde Gazetecilik okumaktadır.

Mert Eren Bülbül ise 1 Ocak 2002 doğumludur ve Maçka, Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Ancak 11 Ağustos 2017 tarihinde, Trabzon'un Maçka ilçesinde Türk emniyet güçleri ile PKK üyeleri arasındaki çatışmada hayatını kaybetmiştir.

Geri