AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Youtubeʼde Video Slayta Nasıl Eklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Youtube’de Video Slayta Nasıl Eklenir? başlıklı Youtube videosu için 100 kelime içeren bir paragraf oluşturacağım. Youtube’de video slayta nasıl eklenir konusuyla ilgili anahtar kelimeleri kalın olarak belirteceğim. Neil Patel mantığına uygun ve LSI mantığına göre yazacağım. Cümleler 15 kelimeyi geçmeyecek şekilde olacak. 5N1K mantığını kullanacağım. Ne yaptığımı açıklamayacağım, anahtar kelimelerle açıklamayacağım, doğrudan yazacağım.
İçindekiler
Youtube’de video slayta nasıl eklenir? Merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz! Bu video size adım adım nasıl yapacağınızı gösterecek. İlk olarak, Youtube hesabınıza giriş yapın ve videoyu yüklemek istediğiniz kanalı seçin. Ardından, “Video Yükle” butonuna tıklayın ve slayt eklemek istediğiniz videoyu seçin. Slaytları eklemek için video düzenleyiciyi kullanın ve slayt geçişlerini ayarlayın. Son olarak, videonuzu kaydedin ve yayınlayın. Artık Youtube’de video slayta nasıl eklenir konusunda bilgi sahibisiniz!

Youtube’de Video Slayta Nasıl Eklenir?

Youtube’de video slayta eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Youtube’a giriş yapın ve hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Video yükleme sayfasına gidin. Bu sayfaya “Video Yükle” veya benzer bir sekmeyi tıklayarak ulaşabilirsiniz.
3. Adım: Video seçme ekranı açıldığında, bilgisayarınızdaki videoyu seçin ve yüklemek için “Aç” veya benzer bir düğmeyi tıklayın.
4. Adım: Video yüklenirken, videoyu açıklama, etiketler ve başlık gibi bilgilerle doldurun. Bu bilgiler videoyu arama sonuçlarında daha kolay bulunmasını sağlar.
5. Adım: Slayt eklemek için video oynatıcının altında bulunan “Düzenle” düğmesini tıklayın.
6. Adım: Açılan düzenleme ekranında, “Slaytlar” sekmesine geçin.
7. Adım: “Slaytlar” sekmesinde, “Slayt Ekle” düğmesini tıklayın.
8. Adım: Açılan pencerede, bilgisayarınızdaki slayt dosyasını seçin ve “Aç” veya benzer bir düğmeyi tıklayarak slaytı yükleyin.
9. Adım: Slayt yüklendikten sonra, slaytın görüntüleneceği süreyi belirleyin ve “Tamam” düğmesini tıklayarak slaytı ekleyin.
10. Adım: Videoyu yayınlamak için “Yayınla” düğmesini tıklayın.
Bu adımları takip ederek Youtube’de video slayta ekleyebilir ve videolarınızı daha etkileyici hale getirebilirsiniz. Unutmayın, videoyu yayınladıktan sonra izleyicilerinizin beğenisini ve ilgisini çekmek için etkileyici bir başlık ve açıklama kullanmak önemlidir.

Youtubeʼde Video Slayta Nasıl Eklenir?

Youtube’de video slayta nasıl eklenir?
1. Videonuzu YouTube’a yükleyin.
2. Videonun altındaki “Paylaş” düğmesine tıklayın.
3. “Göm” seçeneğini seçin.
4. İlgili seçenekleri belirleyin ve “Kodu Kopyala” düğmesine tıklayın.

Youtube’de video slayta nasıl eklenir?
Videonuzu YouTube’a yükleyin.
“Paylaş” düğmesine tıklayın.
“Göm” seçeneğini seçin.
İlgili seçenekleri belirleyin ve “Kodu Kopyala” düğmesine tıklayın.

Geri