AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Youtubeʼda Topluluk Kısmı Nasıl Açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Youtube’da Topluluk Kısmı nasıl açılır? Bu video, Youtube’un Topluluk Kısmı özelliğini nasıl kullanacağınızı adım adım gösteriyor. İlk olarak, Youtube hesabınıza giriş yapın ve kanalınızın sayfasına gidin. Ardından, sayfanın üst kısmında bulunan “Topluluk” sekmesine tıklayın. Burada, Topluluk Kısmı’nı etkinleştirebilir ve izleyicilerinizle etkileşimde bulunabilirsiniz. Topluluk Kısmı’nı açtığınızda, videolarınıza yorum yapabilir, anketler oluşturabilir ve topluluk tabanlı paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bu özellik, izleyicilerinizle daha yakın bir ilişki kurmanızı sağlar ve kanalınızın büyümesine katkıda bulunur. Şimdi, Youtube’da Topluluk Kısmı’nı nasıl açacağınızı öğrendiniz!
İçindekiler

Youtube’da Topluluk Kısmı Nasıl Açılır?

Youtube’da Topluluk Kısmı, kullanıcıların videolarınıza yorum yapabileceği, beğenebileceği ve paylaşabileceği bir bölümdür. Bu bölümü açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Adım: Youtube Studio’yu Açın

Youtube Studio, kanalınızı yönetmek için kullanabileceğiniz bir araçtır. Youtube Studio’yu açmak için Youtube hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşede bulunan profil resminize tıklayın. Açılan menüden “Youtube Studio” seçeneğini seçin.

2. Adım: Topluluk Sekmesine Geçin

Youtube Studio’yu açtıktan sonra sol tarafta bulunan menüden “Topluluk” sekmesini seçin. Bu sekme, kanalınızın Topluluk bölümünü yönetmenizi sağlar.

3. Adım: Topluluk Ayarlarını Yapılandırın

Topluluk sekmesine geçtikten sonra, “Topluluk Ayarları” bölümünü göreceksiniz. Burada, yorumlarla ilgili tercihlerinizi yapılandırabilirsiniz. Örneğin, yorumları otomatik olarak onaylamak veya devre dışı bırakmak gibi seçenekler bulunur.

4. Adım: Topluluk Gönderilerini Yönetin

Topluluk sekmesinde, kanalınıza yapılan yorumları ve paylaşılan gönderileri yönetebilirsiniz. Yorumları onaylayabilir, yanıtlayabilir veya silme seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca, gönderileri filtreleyebilir veya bildirimleri ayarlayabilirsiniz.

5. Adım: Topluluk İstatistiklerini İnceleyin

Topluluk sekmesinde, kanalınızın Topluluk bölümüyle ilgili istatistiklere erişebilirsiniz. Bu istatistikler, yorumlarınızın ve gönderilerinizin performansını ölçmenize yardımcı olur. Hangi gönderilerin daha fazla etkileşim aldığını görebilir ve bu bilgilere göre stratejilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek, Youtube’da Topluluk Kısmı’nı açabilir ve kullanabilirsiniz. Topluluk bölümü, izleyicilerinizle daha fazla etkileşim kurmanızı sağlayan önemli bir araçtır. Kanalınızı büyütmek ve izleyicilerinizle daha yakın bir ilişki kurmak için bu bölümü aktif olarak kullanmanızı öneririz.

Youtubeʼda Topluluk Kısmı Nasıl Açılır?

Youtube‘da Topluluk Kısmı Nasıl Açılır?
Topluluk kısmını açmak için YouTube kanalınıza giriş yapın.
Kanalınızın üst menüsünde “Topluluk” sekmesini bulun ve tıklayın.
Topluluk sekmesinde “Topluluk Kısmı” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Ardından “Topluluk Kısmı Oluştur” butonuna tıklayarak topluluk kısmını açın.
Topluluk kısmı açıldıktan sonra burada paylaşımlar yapabilir ve etkileşimde bulunabilirsiniz.

Youtube‘da Topluluk Kısmı Nasıl Açılır?
YouTube kanalınıza giriş yapın.
Kanalınızın üst menüsünde “Topluluk” sekmesini bulun ve tıklayın.
Topluluk sekmesinde “Topluluk Kısmı” seçeneğini bulun ve tıklayın.
Ardından “Topluluk Kısmı Oluştur” butonuna tıklayarak topluluk kısmını açın.
Topluluk kısmında paylaşımlar yapabilir ve etkileşimde bulunabilirsiniz.

Geri