AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Youtubeʼda İzlediğim Videoları Nasıl Silebilirim?

SoruCevap

Yeni Üye

Youtube’da izlediğim videoları nasıl silebilirim? Youtube hesabınıza giriş yapın ve sol üst köşede yer alan menüyü açın. Ardından “Geçmiş” sekmesine tıklayın. Videoları silmek için açılan sayfada, sağ üst köşede yer alan “Geçmişi Temizle” butonuna tıklayın. Videoları silmek için bir kez daha onay verin ve işlem tamamlanacak. Alternatif olarak, videoları silmek için “Geçmişi Otomatik Sil” seçeneğini açabilirsiniz. Bu seçenek, izlediğiniz videoları belirli bir süre sonra otomatik olarak silecektir. Videoları silmek istediğiniz tarih aralığını seçerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
İçindekiler

Youtube’da İzlediğim Videoları Nasıl Silebilirim?

Youtube’da izlediğiniz videoları silmek oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatalım:

1. Adım: Youtube’a Giriş Yapın

Öncelikle Youtube’a giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer bir Google hesabınız varsa, bu hesap bilgileriyle Youtube’a giriş yapabilirsiniz.

2. Adım: İzleme Geçmişine Gidin

Youtube ana sayfasında sol üst köşede bulunan menü simgesine tıklayın. Açılan menüden “Geçmiş” seçeneğini seçin. Bu sayede izleme geçmişinize ulaşabilirsiniz.

3. Adım: İzleme Geçmişinizi Görüntüleyin

İzleme geçmişinize ulaştıktan sonra, burada izlediğiniz videoları bulabilirsiniz. Videoların listelendiği sayfada, tarih sırasına göre sıralanmış bir liste göreceksiniz.

4. Adım: Videoları Seçin

Silmek istediğiniz videoları seçmek için videonun yanında bulunan onay kutucuğunu işaretleyin. Birden fazla video seçmek için, silmek istediğiniz videoların yanındaki onay kutucuklarını tek tek işaretleyebilirsiniz.

5. Adım: Videoları Silin

Seçtiğiniz videoları silmek için sayfanın üst kısmında bulunan “Sil” butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan onay mesajını onayladıktan sonra, videolarınız kalıcı olarak silinecektir.
Bu adımları takip ederek Youtube’da izlediğiniz videoları kolaylıkla silebilirsiniz. Unutmayın, silinen videolar geri getirilemez, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda vardır.

Youtubeʼda İzlediğim Videoları Nasıl Silebilirim?

Youtube‘da izlediğim videoları nasıl silebilirim?
Videolarımı silmek için Youtube hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.
Ardından izlediğiniz videoları geçmişinizde bulabilir ve silebilirsiniz.
Videoları silmek için videonun altında bulunan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın.
Açılan menüden “Geçmişi Kaldır” seçeneğini seçerek videoları silebilirsiniz.

Youtube‘da izlediğim videoları nasıl silebilirim?
Videolarımı silmek için hesabınıza giriş yapın.
Geçmişinizdeki videoları bulun ve silin.
Videonun altındaki “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın.
“Geçmişi Kaldır” seçeneğiyle videoları silebilirsiniz.

Geri