AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Youtube Videoları Arka Planda Nasıl Oynatılır İphone?

SoruCevap

Yeni Üye
Youtube Videoları Arka Planda Nasıl Oynatılır İphone? sorusunun cevabını merak edenler için pratik bir rehber. İphone kullanıcıları Youtube uygulamasını açarak arka planda video oynatmayı sağlayabilirler. İlk adım olarak, Youtube uygulamasını açın ve istediğiniz videoyu seçin. Ardından, videoyu oynat butonuna basın ve ana ekran düğmesine hızlıca iki kez basın. Şimdi arka planda video oynatma özelliği aktif hale gelir. Ses kontrol paneline geçmek için ekranı aşağı kaydırın ve oynatma düğmesine dokunarak videoyu duraklatabilirsiniz. İstenildiğinde, videoyu yeniden başlatmak için kontrol panelini açıp oynatma düğmesine dokunun. Artık, Youtube videolarını rahatlıkla arka planda oynatabilirsiniz.
İçindekiler

Youtube videolarını iPhone’da arka planda nasıl oynatabilirim? Bu soru, birçok iPhone kullanıcısının merak ettiği bir konudur. Arka planda video oynatma özelliği, kullanıcılara video izlerken diğer uygulamaları kullanma özgürlüğü sağlar. İşte Youtube videolarını arka planda oynatmak için yapmanız gerekenler:

1. Safari Tarayıcısı ile Arka Planda Oynatma

İlk yöntem, Safari tarayıcısını kullanarak Youtube videolarını arka planda oynatmaktır. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Safari tarayıcısını açın ve Youtube.com adresine gidin.
2. Adım: İstenilen videoyu seçin ve oynatın.
3. Adım: Ana ekran tuşuna iki kez hızlıca basın. Kontrol Merkezi açılacaktır.
4. Adım: Kontrol Merkezi’nde play (oynat) düğmesine basın ve videonun arka planda çalmaya başladığını göreceksiniz.

2. Youtube Premium ile Arka Planda Oynatma

Youtube Premium üyeliği olan kullanıcılar, Youtube videolarını arka planda oynatabilirler. Youtube Premium üyeliği ile arka planda oynatma özelliği otomatik olarak aktif olur. Bu özellikten yararlanmak için Youtube Premium üyeliği satın almanız gerekmektedir. Üyelik satın aldıktan sonra, Youtube uygulamasında arka planda oynatma özelliğini kullanabilirsiniz.

3. Üçüncü Parti Uygulamalar ile Arka Planda Oynatma

Bazı üçüncü parti uygulamalar, Youtube videolarını arka planda oynatma özelliği sunar. Bu uygulamaları App Store’dan indirerek kullanabilirsiniz. Farklı üçüncü parti uygulamaların kullanım talimatlarını takip ederek, Youtube videolarını arka planda oynatabilirsiniz.
Yukarıda belirtilen yöntemler ile Youtube videolarını iPhone’da arka planda oynatabilirsiniz. İster Safari tarayıcısı ile isterseniz Youtube Premium üyeliği veya üçüncü parti uygulamalar ile bu özelliği kullanabilirsiniz. Arka planda video oynatma özelliği, kullanıcı deneyimini geliştirir ve çoklu görev yapmanızı sağlar.

iPhone için YouTube videolarını arka planda nasıl oynatabilirsiniz?
YouTube uygulamasını açın ve istediğiniz videoyu başlatın.
Video oynarken ana ekran tuşuna iki kez hızlıca basın.
Kontrol Paneli’nde müzik çaları bulun ve başlatın.
Artık YouTube videosunu arka planda dinleyebilirsiniz.

iPhone‘da YouTube videolarını arka planda oynatmak için uygulama içindeyken ana ekran tuşuna iki kez hızlıca basmanız yeterlidir.
Video oynatılırken Kontrol Paneli’nde müzik çaları kullanarak arka planda dinleyebilirsiniz.
Bu yöntem, YouTube uygulamasının arka planda oynatma özelliği olmadığı durumlarda kullanışlıdır.
Arka planda YouTube dinlemek için telefonunuzun işletim sisteminin güncel olması önemlidir.
Arka planda YouTube oynatma işlemi, internet bağlantısı gerektirir.

Geri