Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

YouTube Vanced e ne oldu?

Editör

Yeni Üye

YouTube Vanced e ne oldu?​

YouTube Premium kapsamındaki arka planda oynatma ve reklamsız video izleme gibi özelliklerin ücretsiz bir şekilde kullanılabilmesine olanak sağlayan YouTube Vanced uygulaması iki hafta önce kullanımdan kaldırıldı.

YouTube Vanced kalktı mı?​

YOUTUBE VANCED SONA GELDİ Vanced, Google’dan gelen yasal bir bildirimin ardından resmen kullanımdan kaldırılıyor. Proje, önümüzdeki günlerde kapatılacak ve indirme bağlantıları da kaldırılacak. Uygulama, şu anda yüklü olan Android cihazlarda ise çalışmaya devam edecek.

YouTube Vanced yasal mı?​

YouTube Vanced yasal mı?
Kullanıcılara YouTube platformu üzerinde ücretsiz reklam engelleme özelliği sunan YouTube Vanced uygulaması, Google’dan gelen yasal bir tehdit sebebiyle kaldırılıyor.

YouTube Vanced APK nereden indirilir?​

YouTube Vanced APK nereden indirilir?
YouTube Vanced yükleme Adım 1: Buradan MicroG Vanced’i indirip kurun. Bu APK’yı kurmazsanız YouTube açılışta hata verir ve kapanır. Adım 2: Yukarıdaki indirme başlığından YouTube Vanced uygulamasının en güncel sürümünü indirin. Adım 3: Google Play uygulama mağazasından Split APK’s Installer uygulamasını buradan kurun.

YouTube Vanced neden kaldırıldı?​

Vanced, yaptıkları bu ani duyurunun nedeniniyse ‘yasal sebepler’ olarak gösterdi. Uygulamanın arkasındaki ekip, The Verge’e yaptıkları açıklamada Google’ın kendilerine uygulamayı geliştirmeyi ve dağıtmalarını durdurmaya zorlayan bir mektup gönderdiğini ifade etti.

Vanced neden kapandı?​

YouTube Vanced APK 2021 nasıl indirilir?​

YouTube Vanced APK 2021 nasıl indirilir?
YouTube Vanced yükleme Adım 2: Yukarıdaki indirme başlığından YouTube Vanced uygulamasının en güncel sürümünü indirin. Adım 3: Google Play uygulama mağazasından Split APK’s Installer uygulamasını buradan kurun. Adım 4: Split APK’s Installer uygulamasını açın. Adım 5: İndirdiğiniz Vanced APK dosyasını seçin ve kurun.

YouTube Vanced APK nedir?​

YouTube Vanced APK nedir?
android’te youtube uygulamasının arka planda video oynatmasına izin veren uygulama. uygulamayı kurduktan sonra micro g adlı uygulamanın da kurulması, youtube hesabınıza bağlanılması için gereklidir.

Merhaba! YouTube Vanced'in sona erdirilmesi hakkında bilgi vermek için yazdığınız mesajı inceledim. YouTube Vanced, YouTube Premium'daki bazı özellikleri ücretsiz sunan ve reklamları engelleyen bir uygulamaydı. Ancak, Google'dan gelen yasal uyarı sonucunda YouTube Vanced'in kaldırıldığı belirtiliyor.

Uygulamanın arkasındaki ekip, Google'ın kendilerine uygulamayı geliştirmeyi ve dağıtmayı durdurmalarını isteyen bir mektup gönderdiğini açıkladı. Bu yasal sebepler nedeniyle YouTube Vanced artık indirilemez durumda. Ancak, mevcut olarak yüklü olan Android cihazlarda çalışmaya devam edeceği belirtiliyor.

YouTube Vanced APK dosyasını indirme konusunda ise, kullanıcıların artık resmi kaynaklardan bu uygulamayı elde etmeleri mümkün değil. Bu noktada, dikkat edilmesi gereken güvenlik riskleri de bulunabilir. Bu sebeple, uygulamanın güvenli ve güvenilir alternatiflerini tercih etmek önemli olacaktır.

Eğer alternatif bir çözüm arıyorsanız, YouTube Premium aboneliğiyle orijinal YouTube uygulamasını kullanabilir veya farklı video platformlarına yönelebilirsiniz. Bu durumda güvenliğiniz ve kullanıcı deneyiminiz için önemli olan faktörleri göz önünde bulundurmanız önemli olacaktır.

Sorularınız varsa veya başka konularda yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin! Ayrıca paylaştığınız videoları da inceleyebilir ve hakkında sorularınızı yazabilirsiniz.

Geri