YouTube telefona video indirme nasıl yapılır?
Youtube uygulamasını açın ve kaydetmek istediğiniz videoyu veya oynatma listesini seçin, ardından paylaş seçeneğini tıklayın. Savefrom.net’in yeşil ok simgesini seçtiğinizde videonun hemen altında “indir” kırmızı düğmesini göreceksiniz. İndirmeyi çalıştırmak için tıklayın.Herhangi bir siteden video nasıl indirilir?
4K Video Downloader uygulamasını Uygulamalar klasörüne taşı.
- İnternet tarayıcından bir video yayını sitesine git.
- İndirmek istediğin videoyu bul ve oynat.
- Video URL’sini kopyala.
- 4K Video Downloader’ı aç.
- Smart Mode’a (Akıllı Mod) tıkla.
- Bir biçim seç.
- Kaliteyi seç.
- Dilini seç.
Google Chrome video nasıl indirilir?
Dosya indirme- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- İndirmek istediğiniz dosyanın bulunduğu web sayfasına gidin.
- İndirmek istediğiniz dosyaya dokunup basılı tutun, ardından Bağlantıyı indir veya Resmi indir’e dokunun.
- Bazı video ve ses dosyaları için İndir. simgesine dokunun.
Google Chrome izlenen videolar nereye kaydedilir?
Oturumunuz açıkken YouTube uygulamasında veya web sitesinde izlediğiniz videoları bulmak için oturum açıp myactivity.google.com’a gidin. Ayrıca, Google Chrome’da oturumunuz açıkken diğer web siteleri üzerinden YouTube oynatıcısında izlediğiniz videoları da içerir.
Video indirmek için ne yapmalıyım?
YouTube VİDEO İNDİRME NASIL YAPILIR? 1.Adım: YouTube üzerinden herhangi bir video açın. 3.Adım: www.youtube.com bağlantısında ‘youtube’ ile öncesindeki nokta arasına ‘vd’ yazın ve Enter’a basın. 4.Adım: Açılan sayfada indirmek istediğiniz videonun formatını ve kalitesini seçerek indirin.En iyi YouTube video indirme programı hangisi?
Akıllı Gece Modu gibi benzersiz ve heyecan verici özellikler, Android için Snappea’yi en iyi YouTube video indirme programı yapan özelliklerin başında bulunuyor. Bu YouTube video indirme program ile herhangi bir videoyu mümkün olan en hızlı şekilde ve sadece tek bir tıklamayla indirebilirsiniz.