AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

YouTube Tanitim Videosu nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

YouTube Tanıtım Videosu nasıl yapılır?​

YouTube Studio’da oturum açın. Düzen’i seçin. Vitrin videosu altında EKLE’yi tıklayın ve kanal fragmanınız için bir video seçin. Yayınla’yı tıklayın.

YouTube video çekerken nelere dikkat edilmeli?​

Dikkat etmeniz gereke 7 ipucu;
- Çekimden önce telefonu 0 şarj edin.
- Telefonu uçak moduna alın.
- Telefonun kamerasını temizleyin.
- Video kalitesini 1920x1080px olarak ayarlayın (4K çekmeyin.
- Telefonun hafızasını boşaltın.
- Ön kamera ile kayıt yapın.
- Telefonu masanın üstüne kesinlikle koymayın.
YouTube yeni başlayanlar ne yapmalı?​
Yeni başlayanların bilmesi gereken YouTube tavsiyeleri
- Videolarınızda tutarlı olun.
- Eğlenmenize bakın.
- 3. Genel olarak adınızın uygun olup olmadığını kontrol edin.
- Kullanıcı adınızı önceden kaydedin.
- SEO, SEO, YouTube SEO.
- Özel küçük resimler kullanın.
- Çalma listeleriyle düzenleme.
- Etkileşim talebi yapın.

Telefonda YouTube videosu nasıl çekilir?​

Telefonda YouTube videosu nasıl çekilir?
Youtube’a telefondan video çekmek için telefon ön ya da arka kamerasını açarak video çekmeye başlamanız gerekir. Bu iş için özel olarak üretilen telefonla uyumlu lensler çekilen videonun açısını ve kalitesini ciddi oranda yükseltir.

Tanıtım videosu nasıl yapılır?​

Tanıtım videosu nasıl yapılır?
Kanal tanıtım videosu nasıl hazırlanır?
- Yeni ziyaretçilere hitap edeceğinizi unutmayın.
- Videoyu kısa tutun.
- Marka kişiliğinizi ortaya koyun.
- Ne yaptığınızı söylemeyin, gösterin.
- Onları bir eyleme geçmeye yönlendirin.
- İzleyicilere doğrudan hitap edin.
- Belli aralıklarla bu videoyu güncelleyin.

Tanıtım videosu ne demek?​

Tanıtım videosu veya tanıtım filmi, işletmeler, şirketler, kuruluşlar veya şahıslar için hazırlanan ve kullanılan video içeriklerdir. Tanıtım videolarını diğer videolardan ayıran en büyük özellik tanıtım videolarının reklam tabanlı olmamasıdır.

YouTube ne tür videolar çekilir?​

En popüler Youtube video konuları hangileri?
- Ürün inceleme videoları En popüler Youtube video konuları söz konusu olduğunda ilk sırayı ürün inceleme videoları çekiyor.
- Oyun videoları
- En iyiler listeleri.
- Kutu açılım videoları
Müzikli video çekimi nasıl yapılır?​
Müzik dinlerken video kaydı almak için ne yapmak gerek? (Android ve iOS)
- Instagram/Snapchat’i indirin ve yükleyin.
- Videoya almak istediğiniz müziği başlatın.
- Uygulamayı başlatın.
- Videoyu basılı tutarak kaydetmeye başlayın.
- Videoyu galerinize kaydedin.

Ilk gösterim nasıl yapılır?​

Ilk gösterim nasıl yapılır?
İlk gösterim oluşturma
- Bilgisayarınızda studio.YouTube.com adresine gidin.
- Üst kısımdan Oluştur.
- Yükleyeceğiniz videoyu seçin ve video ayrıntılarını girin.
- Videonun ilk gösterimini hemen başlatmak için Kaydet veya yayınla Herkese açık.
- Geri sayım teması ve geri sayım uzunluğu seçmek için İlk gösterim oluştur’u tıklayın.

Youtuber olmak için kaç abone gerekir?​

Youtuber olmak için kaç abone gerekir?
YouTube’dan para kazanmak için ilk ve en önemli şartlardan birisi kanalın en az 1000 aboneye sahip olması gerekiyor. Videolarınızın 10000 kanal görüntülemesi bulunması lazım, Son olarak da son 12 ayda 4000 saat izlenme oranının bulunması en temek para kazanma şartlarından birisidir.

Telefon ile vLog çekilir mi?​

İnsanlar yaşadıklarını ölümsüzleştirmeyi ya da bunu diğer kişilerle paylaşmayı seviyor. Peki, vLog çekerek gelir elde etmeyen kişilerin, bunun için ayrı bir kamera almasına gerek var mı? Aslında yok. Telefon ile vLog çekmek de mümkün.

Bir YouTube videosu nasıl indirilir?​

1.Adım: YouTube üzerinden herhangi bir video açın. 3.Adım: www.youtube.com bağlantısında ‘youtube’ ile öncesindeki nokta arasına ‘vd’ yazın ve Enter’a basın. 4.Adım: Açılan sayfada indirmek istediğiniz videonun formatını ve kalitesini seçerek indirin.
Tanıtım videosunda neler olur?​
Tanıtım videonuzda, kim olduğunuz, ne tür işler yaptığınız, ne tür ürünler ve hizmetler sunduğunuzu kullanıcılara anlatın. Bununla beraber Youtube kanalınız üzerinde de ne tür içerikler paylaştığınızı ve paylaşacağınızı da anlatmanız önemlidir.

YouTube’da en çok ne tarz videolar izleniyor?​

YouTube’da en çok ne tarz videolar izleniyor?
En çok izlenen YouTube videosu içeriklerinde ilk sırada ürün incelemesi yer alıyor. Yeni bir ürün almak veya alacağı ürünler arasında kararsız kalanlar bu tür içerikleri izlemektedir. Ürün incelemesi yapılan YouTube videolarında ürünler detaylı ve samimi bir şekilde anlatılır.

YouTube’da en çok hangi videolar izlenir?​

YouTube’da en çok hangi videolar izlenir?
Tüm zamanlar
Sıra | Video adı | İzlenme (milyar)
1. | “Baby Shark” | 10.2
2. | “Despacito” | 7.76
3. | “Johny Johny Yes Papa” | 6.21
4. | “Shape of You” | 5.63

YouTube tanıtım videosu nasıl yapılır konusunda detaylı bilgi verdiniz. YouTube video çekerken dikkat edilmesi gerekenler hakkında önemli ipuçları paylaştınız. Ayrıca YouTube yeni başlayanlar için tavsiyeler vererek onlara yol gösterdiniz. Telefonda YouTube videosu çekme ve tanıtım videosu hazırlama süreçleriyle ilgili adımları da anlattınız.

Telefonla vLog çekme ve YouTube videolarını indirme konularına da değindiniz. Ayrıca Youtuber olmak için gereken abone sayısı hakkında bilgi verdiniz. YouTube'da en popüler video konuları ve en çok izlenen videolar hakkında da bilgilendirme yaptınız.

Tanıtım videosu ne demek ve tanıtım videosunda neler olması gerektiği konusunda açıklamalarınız yer aldı. YouTube'da en çok hangi tarz videoların izlendiği ve en çok izlenen videoları sıralayarak bilgi verdiniz. Bu detaylı bilgilerle konuyla ilgili geniş bir perspektif sunmuş oldunuz. Teşekkürler.

Geri