- Konu Yazar
YouTube Neden televizyona bağlanmıyor?
– DOĞRU TV’yi seçtiğinizden emin olun Listede, diğer odada bir TV seçmek uygulamanın videoları izlemeye çalıştığınız TV’ye bağlanmamasına neden olacağından. – TV Wifi’ye bağlı değilse bağlantı çalışmaz, TV’yi aynı Wi-Fi’ye bağlayın ve yeniden deneyin.Telefondan televizyona YouTube nasıl bağlanır?
Telefondan televizyona YouTube nasıl bağlanır?Telefon veya tabletinizde YouTube uygulamasını açın. Profil resminize dokunun ve Ayarlar’ı seçin. TV’de izle’ye dokunun. TV Kodu gir’e dokunun ve TV’nizde mavi renkte gösterilen kodu girin.
Cep telefonu ile canlı yayın nasıl yapılır?
Cep telefonu ile canlı yayın nasıl yapılır?Mobil canlı yayın oluşturma ve planlama
- Telefon veya tabletinizde YouTube uygulamasını açın.
- Alt kısımdan Oluştur. Canlı yayın başlat’a dokunun.
- Canlı yayın oluşturma adımlarını uygulayın.
- Canlı yayın başlat’a dokunun.
- Yayınınızı bitirmek için Sonlandır’a dokunun.
YouTube Tv ücretli mi?
Google’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı YouTube TV resmi olarak duyuruldu. Şimdilik kısıtlı bir bölgede hizmet verecek olan YouTube TV bazı ulusal kanalları içerecek. Aylık ücreti 35 dolar olan YouTube TV’ye abone olanlar YouTube’u da reklamasız olarak izleyebilecekler.YouTube açılmıyor neden olabilir?
YouTube açılmıyor neden olabilir?YouTube açılmıyor sorununun ilk ve en yaygın görülen nedeni internet bağlantısıdır. Dolu bir tarayıcı belleği, güncel olmayan mobil uygulama, güncel olmayan işletim sistemi ve cihaz ayarlarındaki hatalar sık görülen nedenler arasındadır. Nadir görülse bile Google sistemi ya da YouTube sunucuları çökmüş olabilir.
YouTube bağlantısı nasıl yapılır?
YouTube bağlantısı nasıl yapılır?Akıllı TV’nize veya yayın cihazınıza bağlanma YouTube uygulamasını açın. İzlemek istediğiniz videoyu seçip Yayınla simgesine dokunun. Yayın yapmak istediğiniz cihazı seçin ve cihazın bağlanmasını bekleyin. Bağlantı kurulduğunda video, TV’nizde oynatılır.
Canlı yayını etkinleştirme Telefon veya tabletinizde YouTube uygulamasını açın. Canlı yayın başlat’a dokunun. İlk kullanımda canlı yayın özelliğinizin etkinleştirilmesi 24 saati bulabilir. Özellik etkinleştirildikten sonra anında canlı yayın yapmaya başlayabilirsiniz.
YouTube’da bir kanala abone olmak ücretli mi?
YouTube’da bir kanala abone olmak ücretli mi?İçerik üreticilerinin para kazanması için yeni fırsatlar yaratmaya çalışan YouTube, yeni özelliklerini duyurdu. Yüz bin kişinin üzerinde abonesi bulunan kanalların yararlanabileceği ‘Membership’ sistemiyle, izleyeciler sevdikleri kanallara 4.99 dolar ödeyerek bazı özel avantajlardan yararlanabilecekler.
YouTube giremiyorum ne yapmalıyım?
YouTube giremiyorum ne yapmalıyım?YouTube’a erişemiyorum
- Bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir. Diğer web sitelerine normal şekilde erişip erişemediğinizi kontrol edin.
- Bir Google Apps alanındaysanız YouTube, alanınızın yöneticisi tarafından etkinleştirilmemiş olabilir.
- Ağ yöneticiniz veya İSS’niz YouTube’u engelliyor olabilir.