AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

YouTube neden baglanti hatasi veriyor?

Editör

Yeni Üye

YouTube neden bağlantı hatası veriyor?​

Hata mesajı almanızın birçok nedeni olabilir. Bu hata mesajlarının birçoğu, zayıf internet bağlantısı veya cihazınızda yeterli bellek olmaması gibi YouTube’dan bağımsız sorunlardan kaynaklanır. En yaygın hata mesajlarından bazıları şunlardır: “Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin (Yeniden deneyin).”

Ağ bağlantısı yok ne demek?​

Bu durum genelde android telefonlarda karşımıza çıkar. AĞ BAĞLANTISI YOK NE DEMEK? Bu sorunlar ile karşı karşıya kalan internet kullanıcıları bu durumda yapması gerekenler SIM kart takılımı değil mi onu kontrol etmesi gerekmektedir.

Ağ bağlantısı nasıl doğrulanır?​

Ağ bağlantısı nasıl doğrulanır?
Windows 10’da Başlat> Ayarlar> Denetim Masası> Ağ ve İnternet> Ağ ve Paylaşım Merkezi> Adaptör ayarlarını değiştir’i tıklayın. Açılan ağ bağlantıları listesinde, ISS’nize (kablosuz veya yerel alan ağı) bağlanmak için kullandığınız bağlantıyı seçin. Bağlantıyı sağ tıklayın ve açılır listeden ‘Durum’u tıklayın.

YouTube neden girilmiyor 2020?​

YouTube neden girilmiyor 2020?
Yöntem #1: İnternet bağlantınızı kontrol edin. Yöntem #2: Sayfayı yenileyin. Yöntem #3: Tarayıcıyı ya da mobil uygulamayı kapatıp açın. Yöntem #4: İnternet tarayıcınızın önbelleğini temizleyin.

YouTube e ne oldu?​

YouTube, 9 Ekim 2006 tarihinde Google tarafından 1.65 milyar dolara satın alınmıştır.

Sunucu ile güvenli bağlantı kurulamıyor ne demek?​

Bir proxy sunucu bağlantısı vb. kullanan zayıf şifreleme, bir sitenin açılmasını engelleyebilir. ‘Safari Sunucuya Güvenli Bağlantı Kuramıyor’ hatasının nedeninin bu olup olmadığını kontrol etmek için belirli web sitesini Mozilla FireFox veya Google Chrome gibi başka bir web tarayıcısında açmayı deneyin.

Bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor ne demek?​

Bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor ne demek?
Bilgisayarınıza zararlı bir yazılım bulaşmış olabilir. Bu sebepten HTTPS ile başlayan sitelere girdiğinizde Bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor hatası alıyor olabilirsiniz. Bilgisayarınızda yüklü bir güvenlik yazılımı soruna sebep oluyor olabilir. VPN kullanıyorsarsanız sorun VPN kaynaklı olabilir.

WiFi ağına neden bağlanamıyorum?​

WiFi ağına neden bağlanamıyorum?
Uçak modu aktif edildiğinde hem mobil erişim hem de WiFi bağlantısı otomatik olarak devre dışı kalır. Hem iOS hem de Android cihazlarda bulunan otomatik Mac adresi değiştirme özelliği sebebiyle bağlantınızı engelliyor olabilir. Ayarlar sekmesinde yer alan arama bölümünü kullanarak Kablosuz Ağ Ayarları menüsüne gidin.

Interneti nasıl devre dışı bırakılır?​

Denetim Masası’na git. “Windows” tuşuna veya “Başlat” simgesine, ardından “Denetim Masası”na tıkla….Windows Güvenlik Duvarı ayarlarını aç.
- “İzin verilen uygulamalar” sekmesini aç.
- İnternet erişimini engellemek istediğin programın işaretini kaldır.
- Belirtildiğinde “Tamam” düğmesine tıkla.

Wi-Fi neden devre dışı kalır?​

Mobile WiFi cihazı Güç tasarrufu moduna girmiş olabilir. Wi-Fi ağını uyandırmak için Güç düğmesine basın. Güç tasarrufu modundayken belirli bir süre Mobile WiFi cihazına bağlı bir cihaz olmazsa Wi-Fi ağı otomatik olarak devre dışı bırakılır.

YouTube'da bağlantı hatası almanın çeşitli nedenleri olabilir. Bu hata genellikle zayıf internet bağlantısı, yetersiz bellek veya cihazınızın bağlantıyla ilgili sorunlarından kaynaklanır. Bazı yaygın hata mesajları "Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin (Yeniden deneyin)." şeklinde olabilir.

"Ağ bağlantısı yok" ifadesi genellikle Android telefonlarda karşımıza çıkar ve bu durumda yapılması gereken ilk adım SIM kartın doğru takılıp takılmadığını kontrol etmektir.

Ağ bağlantısını doğrulamak için Windows 10'da Başlat> Ayarlar> Denetim Masası> Ağ ve İnternet> Ağ ve Paylaşım Merkezi> Adaptör ayarlarını değiştir yolunu izleyebilirsiniz. Açılan listeden kullandığınız bağlantıyı seçerek Durum'a tıklayarak ağ bağlantısını kontrol edebilirsiniz.

YouTube'ye erişmekte sorun yaşıyorsanız 2020 yılında yapabileceğiniz bazı adımlar şunlar olabilir:
1. İnternet bağlantınızı kontrol edin.
2. Sayfayı yenileyin.
3. Tarayıcıyı veya mobil uygulamayı kapatıp tekrar açın.
4. İnternet tarayıcınızın önbelleğini temizleyin.

Sunucu ile güvenli bağlantı kurulamıyor hatası genellikle proxy sunucu veya zayıf şifreleme gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Sorunu çözmek için farklı bir web tarayıcısında aynı web sitesini deneyebilirsiniz.

"Bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor" uyarısı, bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılım olabileceğini veya güvenlik yazılımınızın engel olabileceğini işaret edebilir. HTTPS ile başlayan sitelere giriş yaparken bu uyarıyı alıyorsanız bilgisayarınızı kontrol etmenizde fayda var.

WiFi ağına bağlanamama sorunuyla karşılaşıyorsanız, uçak modunun aktif olup olmadığını, Mac adresi değiştirme ayarlarını veya mobil WiFi cihazınızın güç tasarrufu modunu kontrol etmeniz önemlidir.

Interneti devre dışı bırakmak için Denetim Masası'na giderek "Windows Güvenlik Duvarı" ayarlarını açabilir ve izin verilen uygulamaları düzenleyebilirsiniz.

Eğer Wi-Fi ağınız devre dışı kalıyorsa, mobil WiFi cihazınızın güç tasarrufu moduna girmiş olabileceğini ve belirli bir süre bağlantı olmadığında Wi-Fi ağının otomatik olarak devre dışı bırakıldığını göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Geri