AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Youtube Music Bilgisayara Nasıl Yüklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Youtube Music Bilgisayara Nasıl Yüklenir? sorusuna yanıt arayanlar için bu yazıda adım adım rehber sunulmaktadır. İlk olarak Youtube Music uygulamasını indirmek için resmi web sitesine girin. Ardından uygulamayı bilgisayarınıza yüklemek için “İndir” butonuna tıklayın. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamayı açın ve hesabınıza giriş yapın. Şimdi Youtube Music uygulamasını kullanarak müzik arayabilir ve çalma listeleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca, istediğiniz müziği indirmek için “İndir” butonuna tıklayarak çevrimdışı dinlemek üzere kaydedebilirsiniz. Artık Youtube Music keyfini bilgisayarınızda çıkarabilirsiniz.
İçindekiler

Youtube Music Bilgisayara Nasıl Yüklenir?​

Youtube Music, kullanıcıların müzik dinleme deneyimini geliştiren bir platformdur. Peki, Youtube Music’i bilgisayarınıza nasıl yükleyebilirsiniz? İşte adım adım bilmeniz gerekenler:

1. Adım: Tarayıcınızı Açın​

Youtube Music’i bilgisayarınıza yüklemek için öncelikle bir internet tarayıcısı açmanız gerekmektedir. Google Chrome, Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi popüler tarayıcıları kullanabilirsiniz.

2. Adım: Youtube Music Web Sitesine Gidin​

Web tarayıcınızın adres çubuğuna “www.music.youtube.com” yazarak Youtube Music’in resmi web sitesine gidin.

3. Adım: Giriş Yapın veya Hesap Oluşturun​

Eğer zaten bir Google hesabınız varsa, sağ üst köşedeki “Giriş Yap” butonuna tıklayarak mevcut hesabınızla oturum açabilirsiniz. Eğer bir Google hesabınız yoksa, “Hesap Oluştur” butonuna tıklayarak yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.

4. Adım: Müzik Dinlemeye Başlayın​

Youtube Music’e giriş yaptıktan sonra, arama çubuğuna istediğiniz şarkı, sanatçı veya albüm adını yazarak müzik dinlemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca keşfet bölümünden yeni müzikler keşfedebilir veya çalma listeleri oluşturabilirsiniz.

5. Adım: Mobil Uygulama İndirme​

Eğer Youtube Music’i bilgisayarınıza yüklemek istemiyorsanız, mobil cihazınıza indirebilirsiniz. Google Play Store veya App Store’dan Youtube Music uygulamasını indirerek mobil cihazınızda da müzik dinleyebilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek Youtube Music’i bilgisayarınıza yükleyebilir ve istediğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz. Unutmayın, Youtube Music’i kullanmak için bir Google hesabına ihtiyacınız olacaktır. Keyifli dinlemeler!

Youtube Music Bilgisayara Nasıl Yüklenir?​

Youtube Music bilgisayara nasıl yüklenir?
Youtube Music uygulamasını indirin ve bilgisayarınıza kurun.
Youtube Music hesabınızla giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
Youtube Music arama çubuğuna istediğiniz şarkıyı veya sanatçıyı yazın.
Youtube Music uygulamasından müzikleri bilgisayarınıza indirin ve dinleyin.

Youtube Music uygulamasını indirin ve bilgisayarınıza kurun.
Youtube Music hesabınızla giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
Youtube Music arama çubuğuna istediğiniz şarkıyı veya sanatçıyı yazın.
Youtube Music uygulamasından müzikleri bilgisayarınıza indirin ve dinleyin.
Youtube Music ile çalma listeleri oluşturun ve müzikleri sıralayın.

Geri