YouTube hesabimi sildim nasil geri alabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

YouTube hesabımı sildim nasıl geri alabilirim?​

Merhaba, Kanalınızı kalıcı olarak sildiyseniz ne yazık ki geri kurtaramazsınız.

YouTube Kanalı kapatılırsa ne olur?​

Kanalınız veya hesabınız kapatıldıysa başka bir YouTube kanalına/hesabına sahip olamaz, YouTube kanalı/hesabı kullanamaz veya açamazsınız. Bir kanal kapatıldığında kanal sahibi, kapatma işleminin nedenini açıklayan bir e-posta alır.
YouTube nasıl geri gelir?
Geçmişi geri getiremezsin. Ne olursa olsun böyle bir şey mümkün değildir. Youtube izleme geçmişi, youtube sunucularında saklanır. Eğer youtube izleme geçmişini silerseniz bunlar sunucudan silinir ve geri almak mümkün değildir.

Silinen YouTube kanalı nasıl açılır?​

Şu anda mobil cihazlarda kanal silme işlemi yapamayacağınızı lütfen unutmayın. Kanalınızı bilerek ve kalıcı olarak sildiyseniz kurtarmanız mümkün olmayabilir. Kanalınızın kalıcı olarak silinmesi biraz zaman alabilir. Kısa bir süre boyunca videolarınızın küçük resimlerini sitede görmeye devam edebilirsiniz.

Televizyon kanalları nasıl silinir?​

1 Televizyon kumandası üzerinde bulunan Menü tuşuna basın ardından Yayın seçeneğine giriş yapın. 2 Kanalı Düzenle’yi seçin. 3 Silmek istediğiniz Kanal’ı seçin. 4 Sil’i seçin.
YouTube kanalı açmak ücretli mi?
Youtube kanalı açmak tamamen ücretsiz olup herhangi bir şekilde ücret ödemeniz gerekmemektedir. Youtube’da Google hesabınızın üzerinden oturum açtıktan sonra sol üst köşede yer alan “kanal oluştur” seçeneğine tıklayın. Burada karşınıza bir marka hesap bölümü gelecektir. Kanalınızın adını bu noktaya giriş yapmalısınız.
Kanalınızı kalıcı olarak silme
- YouTube Studio’da oturum açın.
- Sol kısımdaki kenar çubuğundan Ayarlar’ı seçin.
- Kanal Gelişmiş Ayarlar’ı seçin.
- Alt kısımdan YouTube İçeriğini Kaldır düğmesini seçin.
- İçeriğimi kalıcı olarak silmek istiyorum’u seçin.
- Kanalınızı silmek istediğinizi doğrulamak için kutuları seçin.
Oturumu kapatma
- Profil resminize dokunun.
- Üst kısımdaki hesap adınıza dokunun.
- Hesapları yönet’e dokunun.
- Cihazınızdan kaldırmak istediğiniz hesaba dokunun.
- Hesabı kaldır’a dokunun.
YouTube hesabı feshedildi ne demek?

Şifresi unutulan YouTube hesabı nasıl açılır?​

Şifresi unutulan Youtube hesabı için mail adresiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilir ve ardından hesabı kapatabilirsiniz. Ancak tüm kullanıcı bilgilerinizi unuttuysanız Youtube destek ekibi ya da Google’a şikayet formu doldurarak hesabınızın kapatılmasını talep edebilirsiniz.

Google hesabımı nasıl geri getiririm?​

- Google Hesabınızı veya Gmail’inizi kurtarma adımlarını uygulayın. Hesabın size ait olduğunu doğrulamak için bazı sorular sorulacaktır. En iyi şekilde yanıtlamaya çalışın.
- İstendiğinde şifrenizi sıfırlayın. Bu hesapta daha önce kullanmadığınız güçlü bir şifre seçin. Güçlü bir şifrenin nasıl oluşturulacağını öğrenin.
Hesabımı sildim nasıl geri alabilirim?
Bunlardan biriside Instagram silinen hesabı geri alma formu. Bu formu doldurup gönderdikten sonra mail adresinize sayılardan oluşan bir kod gelecektir. Bu gelen kodu bir a4 sayfasına büyük yazı ile yazıp altına kimlik belgenizi koyarak fotoğraflamanız gerekmektedir. Bu şekilde silinen hesabınızı geri alabilirsiniz.

Xiaomi YouTube nasıl silinir?​

Adım 1: Redmi cihazınızda ‘MIUI Gizli Ayarları’nı başlatın. Adım 2: Bir Android sürümü seçin. Adım 3: ‘Uygulamaları Yönet’ seçeneğine tıklayın. Adım 4: Telefondan kaldırmak istediğiniz uygulamayı seçin.

Şifresi unutulan bir YouTube hesabı nasıl kapatılır?​

Eski YouTube kanalı nasıl kapatılır?
“Hesap ayarları” altında Genel Bakış’ı seçin. Kanalının adının altında Gelişmiş’i seçin. Alttan Kanalı sil’i seçin. İstendiğinde, oturum açma bilgilerinizi girin ve kanalınızı ve tüm içeriklerini kalıcı olarak silmek istediğinizi onaylayın.

Geri