AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Youtube Google Hesabı Nasıl Silinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Youtube Google Hesabı Nasıl Silinir? sorusuyla karşılaştığınızda, hesabınızı kolayca kapatabilirsiniz. İlk olarak, Google hesabınıza giriş yapın. Ardından, hesap ayarlarına gidin ve “Hesabı Sil” seçeneğini bulun. Bu seçeneği seçtikten sonra, hesabınızı kalıcı olarak silmek isteyip istemediğinizi soran bir iletişim kutusu açılacak. Hesabınızı silmek istediğinizi onayladıktan sonra, hesabınız tamamen silinecektir. Bu işlem geri alınamaz, bu yüzden dikkatli olun. Hesabınızı silmeden önce, önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Bu adımları izleyerek, Youtube Google Hesabı Nasıl Silinir? sorusunun cevabını bulabilirsiniz.
İçindekiler

Youtube kullanıcıları, Google hesapları üzerinden Youtube’a giriş yaparlar. Bu nedenle, Youtube hesabınızı silmek istiyorsanız, Google hesabınızı silmeniz gerekmektedir. Google hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: İnternet tarayıcınızı açın ve Google Hesabı Ayarları sayfasına gidin.
Adım 2: “Verilerinizi ve özgünlüğünüzü kontrol edin” başlığı altında bulunan “Hesabınızı Silin” seçeneğine tıklayın.
Adım 3: Şifrenizi tekrar girin ve “Giriş yap” butonuna tıklayın.
Adım 4: “Hesabınızı silmek istediğinize emin misiniz?” sorusunu yanıtlayın ve “Hesabı Sil” butonuna tıklayın.
Adım 5: “Silme işlemi için onayınız gerekiyor” başlığı altında bulunan “Silme işlemini onaylayın” butonuna tıklayın.
Bu adımları takip ettiğinizde, Google hesabınız ve dolayısıyla Youtube hesabınız tamamen silinecektir. Ancak, silme işlemi geri alınamaz, bu nedenle hesabınızı silmeden önce önemli verilerinizi ve dosyalarınızı yedeklemeniz önemlidir.

Youtube Google Hesabı Silme Sonrası Veriler Ne Olur?

Youtube hesabınızı silme işlemi sonrasında, hesabınıza ait olan tüm veriler ve içerikler kalıcı olarak silinir. Bu veriler arasında yüklediğiniz videolar, yorumlar, beğeniler, abonelikler ve oynatma listeleri bulunur. Ayrıca, kanalınızın ismi, açıklaması ve profil fotoğrafı da silinir.
Google hesabınızı silmek, sadece Youtube hesabınızı değil, aynı zamanda diğer Google hizmetlerine olan erişiminizi de kapatır. Bu nedenle, Gmail, Google Drive, Google Fotoğraflar gibi diğer hizmetlere erişim sağlayamazsınız.
Youtube hesabınızı silmek istemiyorsanız, hesabınızı devre dışı bırakma seçeneğini de kullanabilirsiniz. Bu durumda, hesabınız geçici olarak kapatılır ve verileriniz saklanır. Hesabınızı daha sonra tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

1. Youtube hesabınıza Google hesabınızla giriş yapın.
2. Ayarlar bölümüne gidin.
3. Hesap tercihleri seçeneğini tıklayın.
4. Hesabı sil düğmesine tıklayın.
5. Silme işlemini onaylayın.

Youtube hesabınıza Google hesabınızla giriş yapın.
Ayarlar bölümüne gidin.
Hesap tercihleri seçeneğini tıklayın.
Hesabı sil düğmesine tıklayın.
Silme işlemini onaylayın.

Geri