Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Youtube Çeviri Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Youtube Çeviri Nasıl Yapılır? sorusunun cevabını bu videoda bulabilirsiniz. Youtube çeviri yapmanın farklı yöntemleri vardır. İlk olarak, videonuzu yükleyin ve altyazı seçeneğini aktif hale getirin. Ardından, doğru bir dil çifti seçin ve çeviri yapmak istediğiniz metni girin. Çeviriyi tamamladıktan sonra, altyazıyı indirin ve videonuza yükleyin. Altyazı otomatik çeviri olabilir, bu yüzden kontrol etmeyi unutmayın. Ayrıca, dilbilgisi ve yazım hatalarını düzeltmek için bir gözden geçirme yapın. Youtube çeviri yaparken, anahtar kelimeleri kullanmaya özen gösterin ve etiketleri doğru bir şekilde ekleyin. Bu adımları takip ederek, Youtube çeviri yapabilir ve izleyicilerinizi daha fazla kitleye ulaştırabilirsiniz.
İçindekiler

Youtube Çeviri Nasıl Yapılır?​

Youtube çeviri yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, Youtube Studio paneline giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından, videonuzu seçip “Düzenle” butonuna tıklayarak “Altyazılar” sekmesine geçiş yapabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Eklenir?​

Youtube altyazı eklemek için “Altyazılar” sekmesine geçerek “Altyazı Ekle” butonuna tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra, “Altyazı Türü” seçeneğini belirleyip altyazı dosyanızı yükleyebilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Düzeltilir?​

Youtube altyazı düzeltmek için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Ardından, hatalı olan kısımları düzelterek kaydedebilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Aktif Edilir?​

Youtube altyazıyı aktif etmek için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Burada, “Altyazıyı Aç” seçeneğini işaretleyerek altyazıyı aktif hale getirebilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Silinir?​

Youtube altyazı silmek için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Ardından, sağ üst köşede bulunan “Sil” butonuna tıklayarak altyazıyı silebilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl İndirilir?​

Youtube altyazı indirmek için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Daha sonra, “Altyazıları İndir” butonuna tıklayarak altyazıyı indirebilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Güncellenir?​

Youtube altyazı güncellemek için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Burada, değişiklikleri yaparak kaydedebilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Paylaşılır?​

Youtube altyazı paylaşmak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Ardından, sağ üst köşede bulunan “Paylaş” butonuna tıklayarak altyazıyı paylaşabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Oluşturulur?​

Youtube altyazı oluşturmak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Altyazı Oluştur” butonuna tıklayarak altyazı oluşturma ekranına geçebilirsiniz. Burada, videonuzu izleyerek altyazıyı yazabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Aranır?​

Youtube altyazı aramak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Arama” kutusuna aradığınız kelimeyi yazabilirsiniz. Sonuçlar otomatik olarak filtrelenir.

Youtube Altyazı Nasıl Çıkarılır?​

Youtube altyazı çıkarmak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Burada, altyazıyı silerek çıkarabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl İnceleme Ekranı Açılır?​

Youtube altyazı inceleme ekranını açmak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Kopyalanır?​

Youtube altyazı kopyalamak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Ardından, altyazıyı seçip kopyalayabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Dışa Aktarılır?​

Youtube altyazı dışa aktarmak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Daha sonra, “Dışa Aktar” butonuna tıklayarak altyazıyı dışa aktarabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Oynatılır?​

Youtube altyazı oynatmak için videonun alt sağ köşesindeki “Altyazılar” simgesine tıklayabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Görüntülenir?​

Youtube altyazıyı görüntülemek için videonun alt sağ köşesindeki “Altyazılar” simgesine tıklayabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl İnceleme Moduna Alınır?​

Youtube altyazı inceleme moduna almak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Ardından, sağ üst köşede bulunan “İnceleme Modu” butonuna tıklayabilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl İyileştirilir?​

Youtube altyazıyı iyileştirmek için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Burada, hatalı olan kısımları düzeltebilirsiniz.

Youtube Altyazı Nasıl Yayından Kaldırılır?​

Youtube altyazıyı yayından kaldırmak için “Altyazılar” sekmesine geçip “Düzenle” butonuna tıklayarak altyazı düzenleme ekranına geçebilirsiniz. Ardından, sağ üst köşede bulunan “Yayından Kaldır” butonuna tıklayabilirsiniz.

Youtube Çeviri Nasıl Yapılır?​

Youtube Çeviri Nasıl Yapılır?
Youtube çeviri nasıl yapılır öğrenmek için adımları takip edin.
Adım 1: Bir Youtube videosunu açın.
Adım 2: Ayarlar menüsünden “Altyazıları aç” seçeneğini tıklayın.
Adım 3: Altyazıları Türkçe’ye çevirmek için “Otomatik çeviri” seçeneğini aktifleştirin.

Adım 4: Çeviri sonuçlarını düzenlemek için “Altyazıyı düzenle” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: Çeviri hatalarını düzeltin ve doğru çeviriye ulaşın.
Adım 6: Çeviriyi kaydedin ve altyazıyı yayınlayın.
Adım 7: İstediğiniz dilde çeviri yapmak için “Altyazıları çevir” seçeneğini kullanın.
Adım 8: Altyazıların doğru çevrildiğinden emin olun.

Geri