AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Youtube Beğenilen Videolar Nasıl Silinir?

SoruCevap

Yeni Üye
Youtube beğenilen videolar nasıl silinir? Bu makalede, Youtube hesabınızda beğendiğiniz videoları nasıl kaldırabileceğinizi öğreneceksiniz. İlk adım olarak, Youtube hesabınıza giriş yapın. Ardından, profilinize giderek “Beğenilen Videolar” sekmesine tıklayın. Beğenilen Videolar sayfasında, beğendiğiniz videoların listesini göreceksiniz. İlgili videonun yanındaki “Beğen” butonunun altında bulunan “Beğeniyi kaldır” seçeneğine tıklayın. Bu işlemi yaparak, beğendiğiniz videoyu silmiş olacaksınız. Eğer birden fazla videoyu silmek isterseniz, her bir video için aynı işlemi tekrarlayabilirsiniz. Artık Youtube hesabınızda beğendiğiniz videoları kolaylıkla silebilirsiniz.
İçindekiler

Youtube Beğenilen Videolar Nasıl Silinir?​

Youtube’da beğenilen videolarınızı silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Youtube hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Profilinize gidin ve “Beğenilen Videolar” sekmesine tıklayın.
3. Adım: Silmek istediğiniz videonun üzerine gelin ve sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine tıklayın.
4. Adım: Açılan menüden “Sil” seçeneğini seçin.
5. Adım: Çıkan uyarı mesajında “Videoları kalıcı olarak silmek istediğinizden emin misiniz?” sorusuna “Evet” yanıtını verin.
Bu adımları takip ettiğinizde beğenilen videolarınızı başarıyla silebilirsiniz. Ancak silinen videolar geri getirilemez, bu yüzden dikkatli olmanız önemlidir.

Youtube Beğenilen Videolar Nerede Bulunur?​

Youtube’da beğendiğiniz videoları bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Bu adımları takip ettiğinizde beğendiğiniz videoları görüntüleyebilirsiniz. Beğenilen videolar, profilinizdeki “Beğenilen Videolar” sekmesinde listelenir.

Youtube Beğenilen Videolar Nasıl Paylaşılır?​

Beğendiğiniz bir Youtube videosunu paylaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Beğendiğiniz videoyu açın.
2. Adım: Video oynatıcının altında yer alan “Paylaş” düğmesine tıklayın.
3. Adım: Açılan paylaşım seçeneklerinden istediğiniz birini seçin, örneğin “Facebook” veya “Twitter”.
4. Adım: Yönergeleri takip ederek seçtiğiniz platformda videonun paylaşımını yapın.
Bu adımları takip ederek beğendiğiniz bir Youtube videosunu kolayca paylaşabilirsiniz. Paylaşma seçenekleri, videonun oynatıcısının altında bulunur ve farklı sosyal medya platformlarına paylaşım yapmanıza olanak sağlar.

Youtube Beğenilen Videolar Nasıl Sıralanır?​

Beğendiğiniz videoları Youtube’da farklı bir sıralama düzenine göre görüntülemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
3. Adım: Beğendiğiniz videoların üst kısmında yer alan “Sıralama” düğmesine tıklayın.
4. Adım: Açılan menüden istediğiniz sıralama düzenini seçin, örneğin “En Yeni” veya “En Popüler”.
Bu adımları takip ederek beğendiğiniz videoları farklı bir sıralama düzenine göre görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz şekilde videolarınızı organize edebilirsiniz.

Youtube Beğenilen Videolar Nasıl Silinir?​

Youtube Beğenilen Videolar Nasıl Silinir?
Beğenilen videoları silmek için YouTube hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.
YouTube hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayın.
Açılan menüden “Video Yöneticisi” seçeneğini tıklayın.
Videolarınızı filtrelemek için “Beğenilenler” bölümünü seçin.

Beğenilen videoları silmek için silmek istediğiniz videoyu seçin ve sağ üst köşede bulunan “Sil” butonuna tıklayın.
Videonun silinmesini onaylamak için açılan pencerede “Sil” butonuna tekrar tıklayın.
Beğenilen videolarınızı toplu olarak silmek için, videoları seçip “Eylemler” düğmesini tıklayın ve “Sil” seçeneğini seçin.
Silmek istediğiniz videoların yanındaki onay kutularını işaretleyin ve “Devam Et” butonuna tıklayın.
Videoların kalıcı olarak silinmesini onaylamak için “Sil” butonuna tıklayın.

Geri