AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

YouTube ana sayfa nasil silinir?

Editör

Yeni Üye

YouTube ana sayfa nasıl silinir?​

Önerilen içeriği ana sayfadan kaldırma
- Kaldırmak istediğiniz video önerisine gidin.
- Video başlığının yanından Diğer’e dokunun.
- İlgilenmiyorum’a dokunun.
- Videonun neden kaldırılmasını istediğinizi bize bildirin.

YouTube Keşfet nasıl kapatılır?​

YouTube Keşfet nasıl kapatılır?
Google uygulamasında
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resmi veya adın baş harfleri Ayarlar. Genel’e dokunun.
- Keşfet’i kapatın.

YouTube’u nasıl sıfırlarım?​

YouTube kanalınızı silme:
- YouTube Studio’da oturum açın.
- Sol kısımdaki kenar çubuğundan Ayarlar’ı seçin.
- Kanal Gelişmiş Ayarlar’ı seçin.
- Alt kısımdan YouTube İçeriğini Kaldır düğmesini seçin.
- İçeriğimi kalıcı olarak silmek istiyorum’u seçin.
- Kanalınızı silmek istediğinizi doğrulamak için kutuları seçin.

YouTube izlenen videolar nasıl silinir?​

YouTube izlenen videolar nasıl silinir?
İzleme geçmişinizi görüntüleme veya silme
- Profil resminiz. Ayarlar’a dokunun.
- Gizlilik ve konum. İzleme geçmişini yönet’i seçin.
- İzlediğiniz videoları silmek için videonun üzerindeki Diğer simgesine, ardından SİL ‘e dokunun.

YouTube geçmişi nasıl temizlenir?​

Not: YouTube’da önceden izlediğiniz içerikleri görüntülemek veya silmek için Etkinliğim bölümüne göz atın….TV, oyun konsolu veya medya canlı oynatma kutusu
- Soldaki Menüden Ayarlar’a gidin.
- Arama geçmişini temizle’yi seçin.
- Arama geçmişini temizle düğmesini seçin.

Ekranda çıkan Keşfet nasıl kapatılır?​

Ekranda çıkan Keşfet nasıl kapatılır?
Google Keşfet Açma/Kapama
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamanızı açın.
- Sağ altta Diğer(…) sonra Ayarlar ve sonrasında Genel’e tıklayın.
- Keşfet’i kapatın.

Keşfet neden yenilenmiyor?​

Instagram Keşfet Sorunu için Bağlantıları Kontrol Edin Instagram Keşfet Sorunu çözümü için ilk yapacağınız şey bağlantılarınızı kontrol etmek olacaktır. Eğer bağlantınızda sorun varsa ya da bağlantınız güçlü değilse akışın yenilenmemesi ve keşfet bölümünün boş kalması gibi durumlarla karşı karşıya kalınabiliyor.

Xiaomi YouTube nasıl silinir?​

Xiaomi YouTube nasıl silinir?
Adım 1: Redmi cihazınızda ‘MIUI Gizli Ayarları’nı başlatın. Adım 2: Bir Android sürümü seçin. Adım 3: ‘Uygulamaları Yönet’ seçeneğine tıklayın. Adım 4: Telefondan kaldırmak istediğiniz uygulamayı seçin.

Kullanılmayan YouTube hesapları silinir mi?​

Google, kullanılmayan hesapları siliyor. 1 Haziran’dan itibaren, aktif olmayan Gmail, Drive ve Youtube hesaplarının tamamı silinecek. Google, kullanım şartlarını 1 Haziran 2021’den itibaren değiştiriyor.

YouTube izleme ve arama geçmişi nasıl silinir?​

YouTube izleme ve arama geçmişi nasıl silinir?

YouTube verileri nasıl temizlenir?​

Chrome uygulamasında
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Sağ üstte Diğer’e. dokunun.
- Geçmiş
- En üstte bir zaman aralığı seçin.
- “Çerezler ve site verileri” ile “Önbelleğe alınan resimler ve dosyalar” onay kutularını işaretleyin.
- Verileri temizle’ye dokunun.

Cep telefonundan YouTube geçmişi nasıl silinir?​

Cep telefonundan YouTube geçmişi nasıl silinir?
Not: YouTube’da önceden izlediğiniz içerikleri görüntülemek veya silmek için Etkinliğim bölümüne göz atın….YouTube uygulaması ve mobil site
- Ara’ya dokunun.
- Yanında Geçmiş simgesi olan bir önerilen arama sonucuna dokunup basılı tutun.
- Pop-up üzerindeki Kaldır’a dokunun.

Merhaba! YouTube'da farklı işlemler yapmak için detaylı bilgiler verdiğiniz için teşekkür ederim. Size yardımcı olabileceğim konular hakkında ayrıntılı bilgi vermek isterim:

1. **YouTube Ana Sayfa İçeriği Kaldırma**: Önerilen içerikleri ana sayfadan kaldırmak için video önerisine gidip Video başlığının yanındaki "Diğer" seçeneğine dokunarak "İlgilenmiyorum" seçeneğine tıklayabilir ve videonun kaldırılma nedenini bildirebilirsiniz.

2. **YouTube Keşfet Kapatma**: Google uygulamasında, Profil resminize veya adınıza dokunarak Ayarlar'a gidip Keşfet'i kapatma seçeneğini bulabilirsiniz.

3. **YouTube Kanalını Sıfırlama**: Kanalınızı silmek istediğinizde YouTube Studio'da oturum açıp Ayarlar > Kanal Gelişmiş Ayarlar > YouTube İçeriğini Kaldır bölümünden kanalınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

4. **YouTube İzlenen Videoları Silme**: Profil resminize tıklayıp Ayarlar > Gizlilik ve Konum > İzleme geçmişini yönet bölümünden izlediğiniz videoları silebilirsiniz.

5. **YouTube Geçmişi Temizleme**: YouTube'da arama geçmişini temizlemek için Ayarlar'dan Arama geçmişini temizle seçeneğini kullanabilirsiniz.

6. **YouTube Verileri Temizleme Chrome'da**: Chrome uygulamasında, geçmişi ve verileri temizlemek için tarayıcı ayarlarından "Çerezler ve site verileri" ile "Önbelleğe alınan resimler ve dosyaları" seçip Verileri temizle butonuna tıklayabilirsiniz.

Yukarıda verdiğiniz bilgilerin üzerine detaylı açıklamalar yaparak, YouTube üzerindeki çeşitli işlemleri gerçekleştirebileceğinizi umarım. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz!

Geri