Yonetim yazilimlari nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yönetim yazılımları nedir?​

Site yönetim yazılımları, site sakinlerinin ve site yöneticilerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş, site yöneticilerinin yönetim süreçlerindeki en iyi dostu ve en etkili yönetimi sunmalarını sağlayan yazılımlardır.

Iş yazılımları nelerdir?​

İş yönetimi yazılımı, bir işin aşamalarını sistemsel olarak dijital ortamda yönetmenizi sağlayan yazılımlardır. Herhangi bir işletmenin satış, pazarlama, operasyon, üretim, hizmet süreçleri gibi tüm bu aktivitelerin birbiri ile iletişimini ve şirket içerisinde etkileşimi sağlayan platformlar olarak adlandırabiliriz.
Apartman, Site, Bina Yönetim Çözümleri; apartmanlar, site yönetimleri ve site yönetim şirketlerine aidat işlemleri, gelir gider takibi ve kontrolü için geliştirdiğimiz programımızdır.
Proje Yönetim Sistemi nedir?
Proje Yönetim Sistemi Nedir? Hizmet, inşaat v.b sektörlerde faaliyet gösteren kurum veya kuruluşların yürütmekte oldukları projelerin ve yatırımlarının internet ortamında tek bir ekran üzerinden analiz planlanması ve ayrıntılı raporların alınmasını sağlamak için tasarlanmış bir web uygulamasıdır.
Yazılım yönetim kontrolü nedir?
SCM, yazılım kontrol yönetimi olarak da bilinir. SCM, büyük karmaşık yazılım sistemlerine getirilen değişiklikleri güvenilir sürüm seçimi ve sürüm kontrolü ile kontrol etmeyi amaçlamaktadır.

Profesyonel site yöneticiliği ücretleri ne kadar?​

Daire başına 8,50TL ile 18TL arasında değişmektedir. Daire başına 9TL ile 21 TL arasında değişmektedir. Ücretlendirme, havuz, çalışan sayısı, yerin konumu gibi faktörlere göre değişmektedir.

Kontrol Yazılımı Nedir?​

Versiyon kontrol sistemi, yazılım ekiplerinin zaman içinde kaynak kodda yapılan değişiklikleri yönetmesine yardımcı olan yazılım araçtır. Versiyon kontrolünü kod, binary dosyalar ve dijital varlıkları sürümlemek için kullanabilirsiniz.

Geri