AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yonetim Bilisim Sistemleri hangi disiplinlerden beslenmektedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yönetim Bilişim Sistemleri hangi disiplinlerden beslenmektedir?​

Örneklemek gerekirse bir yandan programlama dilleri, web tasarımı, bilgisayar ağları, sistem ve photoshop derleri verilirken diğer bir yandan da öğrenciler ekonomi, işletme yönetimi, pazarlama, matematik, ticaret hukuku ve bilişim hukuku gibi derslerle her yönden beslenmektedir.
Yönetim Bilişim Sistemleri ataması var mı?
Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunlarının Atanma Olasılığı Özel sektörde iş olanağının olduğu kadar KPSS ile atanma olasılığı da vardır. Ancak kontenjan sayısı şimdilik az olarak atamalar gerçekleşmektedir. Bu bölümü tercih edecek olan öğrencilerin bunu göz önünde bulundurarak tercihlerini yapması tavsiye edilmektedir.
Yönetim Bilişim Sistemleri hangi puan türü?
Üniversite Sayısı: Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü toplam 75 adet üniversitede bulunmaktadır. EA Puan türündededir. 4 Yıllıktır.

Yönetim Bilişim Sistemleri DGS ile hangi bölümlere gidilir?​

Bilgi Yönetimi. Bilgi Yönetimi (İnternet)
YBS mezunları ne iş yapar?
Bilgi İşlem Merkezleri, Sistem Geliştirme Bölümleri, Yazılım ve Danışmanlık Şirketlerinde;
YBS geleceğin mesleği mi?
Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Dr. İlhami TUNCER ise e-ticaret, e-pazarlama gibi unsurlarında önemli yer tuttuğu YBS’nin geleceğin vizyon ve stratejik meslekleri arasında yer aldığını açıkladı.
Yönetim Bilişim Sistemleri Atanma Olanakları
Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü eşit ağırlık mı?
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü eşit ağırlık TM-1 alanında alım yapan bir lisans eğitim programıdır. Bilgisayar Mühendisliği ise sayısal MF-4 alanında alım yapan bir lisans eğitimidir.
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü kaç puan?
Yönetim Bilişim Sistemleri Taban Puanları ve Sıralama

DGS ile geçiş yapan kaçıncı sınıftan başlar?​

2) Dikey geçişle kaçıncı sınıftan başlayacağım? Dikey geçişle kayıtlanan öğrenciler 3. sınıfa intibak ettirilmektedir.
Dikey geçiş sınavı ile hangi bölümlere geçebilirim?
Dikey geçiş sınavıyla: 2 yıllık önlisans bölümlerinden mezun olan kişiler, 4 yıllık lisans bölümlerine geçiş yapabilir. Fakat her bölüme geçiş yapamazsınız, sadece mezun olduğunuz bölümlere hak tanınan bölümlere geçiş yapabilirsiniz.

Geri