Yonetim araclari nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yönetim araçları nelerdir?​

Yönetim Araçları

Proje yönetim araçları nedir?​

Proje yönetim araçları nedir sorusunun en basit açıklaması şöyledir: Proje yönetim araçları, manuel takip ve koordinasyonda oluşabilecek tüm aksaklıkların olmaması adına proje yönetimi sürecinin gerçekleştirildiği araçlardır.
Proje Yönetim Araçları
Referans yönetimi araçları nelerdir?
Referans Yönetim Araçları, araştırmacıların araştırma projeleri için referans listelerini oluşturmalarına ve yönetmelerine yardımcı olur. Çoğu araç, kaynakçaların hazırlanması için alıntıları belirli formatlarda düzenlemek üzere tasarlanmıştır.
Jira nedir ne işe yarar?
Jira, bir proje geliştirme yazılımıdır. Aynı zamanda mevcut projelerdeki hataları tespit etmek ve düzeltmek için de bu yazılım kullanılır. Ana sayfada sırasıyla gösterge paneli, sorunlar, projeler ve diğer paneller yer alır.

Jira ile neler yapılabilir?​

Jira, Scrum ve Kanban panolarını destekler. Bu panolar, takıma projenin anlık bir görüntüsünü sağlar. Projenin ilerlemesini hızlı bir şekilde gözden geçirmeye ve bireysel görevlerin durumunu görmeye yardımcı olur. Pano iş akışı, bir ekibin ilerlemek istediği şekilde gerçekleştirilecek şekilde özelleştirilebilir.

Jira ne işe yarar?​

EndNote bir online arama aracıdır – Online bibliyografik veritabanlarında arama, tarama ve referansları doğrudan yeniden düzenleme konusunda size en kolay yolları sunar. Ayrıca EndNote online/offline servislerden ve veritabanı kütüphanlerinden veri dosyaları import işlemi için birçok seçenek sunar.
Jira ile neler yapılır?
Jira nedir nasıl kullanılır?
1.1. Kısaca Jira JIRA Atlassian Inc. tarafından geliştirilen Proje ve Süreç Yönetim aracıdır. Bu araç şirketler tarafından hem iş akış süreçlerini takip etmek hemde müşterilerin veya kullanıcıların isteklerine, sorun ve hatalara çevik(agile) metodolojiler ile yanıt vermek amacıyla kullanılır.

Jira açılımı nedir?​

Hata izleme, sorun izleme, süreç ve proje yönetimi için kullanılır. “JIRA” ismi aslında “Godzilla” anlamına gelen Japonca “Gojira” kelimesine dayanıyor. Bu aracın temel kullanımı, yazılımınız ve Mobil uygulamalarınızla ilgili sorunları ve hataları takip etmektir.

Geri