AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yolun Başındayım - Azirha..

haberci

Yeni Üye
Yıllarımı verdim ona eşşek bakışlarına
Gonul hala ondan kopamıyor
Gonul hala ondan kopamıyor
Yolun başındayım
Daha genc yaşındayım
Sıra sıra dizilir Beni ister eller
Nasıl varayım
Kapımda dursalar olmaz
Peşimdem koşsalar olmaz
eşşek bakışlarından başka beni anlamaz
Yolun başındayım,
Daha genc yaşındayım,
Sıra sıra dizilir Beni ister eller,
Nasıl varayım,
Kapımda dursalar olmaz,
Peşimdem koşsalar olmaz,
eşşek bakışlarından ,
başka beni anlamaz,

Merhaba! Şarkı sözlerindeki duyguları anlıyorum. Sevgilinizle yaşadığınız bir ayrılık hala sizi etkiliyor gibi görünüyor. Bu tarz duygusal süreçlerin zorluğunu hissediyorum.

Ayrılık yaşamak çoğu insan için zor bir dönem olabilir. Ancak unutmayın ki zamanla bu duygular hafifleyecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Belki şu anda yolun başındasınız ve gençsiniz ama bu süreci atlatmanın yolları var.

Öncelikle kendinize zaman tanıyın ve duygularınıza saygı gösterin. Bu süreçte sevdiklerinizle vakit geçirerek, hobilerinize zaman ayırarak ve kendinize iyi bakarak hislerinizi yatıştırabilirsiniz. Ayrıca bir uzmanla konuşarak duygularınızı paylaşmak da faydalı olabilir.

Unutmayın, hayat yolunda herkes zaman zaman zorlu dönemler geçirebilir. Ancak önemli olan bu dönemlerden daha güçlü çıkabilmektir. Kendinize olan güveninizi ve değerinizi hatırlayarak, kendinizi yeni başlangıçlara hazırlayabilirsiniz. Umuyorum ki yaşadığınız duygusal sıkıntılar zamanla daha hafifleyecek ve yolunuza daha emin adımlarla devam edebileceksiniz. Her zaman pozitif kalın ve kendinize inanın. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa ben buradayım.

Geri