AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yök Tez E Nasıl Üye Olunur?

SoruCevap

Yeni Üye

YÖK Tez E nasıl üye olunur? YÖK Tez E’ye üye olmak için adımları takip edin. Üyelik formunu doldurun. Kimlik bilgilerinizi doğru ve eksiksiz şekilde girin. E-posta adresinizi ve şifrenizi belirleyin. Ardından giriş yapın ve tez başvurusu yapmak için gereken belgeleri hazırlayın. Öğrenci veya akademisyen olarak üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra tez başvurusu yapabilir ve akademik çalışmalarınızı paylaşabilirsiniz. YÖK Tez E, üyelerine akademik destek sağlayan bir platformdur.
İçindekiler

Yök Tez E Nasıl Üye Olunur?​

YÖK Tez E’ye üye olmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: YÖK Tez E’ye üye olmak için YÖK Tez E web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Web sitesine giriş yapmak için tarayıcınızın adres çubuğuna “https://teze.yok.gov.tr/” yazarak Enter tuşuna basın.
2. Adım: Web sitesine giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan “Üye Ol” butonuna tıklayın.
3. Adım: Açılan üyelik formunu doldurun. Formda adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, şifreniz gibi bilgileri girmeniz gerekmektedir. Girdiğiniz bilgilerin doğru ve güncel olduğundan emin olun.
4. Adım: Formu doldurduktan sonra “Kaydet” butonuna tıklayın. Bu işlemle birlikte üyelik başvurunuz gönderilmiş olacaktır.
5. Adım: Üyelik başvurunuzun onaylanması için YÖK Tez E tarafından e-posta adresinize bir onay linki gönderilecektir. E-postanızı kontrol edin ve onay linkine tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getirin.
6. Adım: Üyeliğiniz aktif hale geldikten sonra YÖK Tez E’ye giriş yapabilir ve tezlerinizi yükleyebilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek YÖK Tez E’ye üye olabilir ve tezlerinizi bu platform üzerinden paylaşabilirsiniz. Üyelik işlemi ücretsizdir ve herhangi bir üniversite öğrencisi veya akademisyen bu platforma üye olabilir.

Yök Tez E Nasıl Üye Olunur?​

Yök Tez E Nasıl Üye Olunur?
Üye olmak için YÖK Tez E sistemi üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
YÖK Tez E üyeliği için öğrenci veya öğretim üyesi olmanız gerekmektedir.
Üye olmak için gerekli belgeleri sisteme yüklemeniz gerekmektedir.
Üyelik başvurusu sonucunda sistem tarafından size bir onay e-postası gönderilecektir.
Üyelik başvurusu sonucu onay alındıktan sonra YÖK Tez E sistemine giriş yapabilirsiniz.

Yök Tez E Nasıl Üye Olunur? Üye olmak için YÖK Tez E sistemi üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.
YÖK Tez E üyeliği için öğrenci veya öğretim üyesi olmanız gerekmektedir.
Üye olmak için gerekli belgeleri sisteme yüklemeniz gerekmektedir.
Üyelik başvurusu sonucunda sistem tarafından size bir onay e-postası gönderilecektir.
Üyelik başvurusu sonucu onay alındıktan sonra YÖK Tez E sistemine giriş yapabilirsiniz.

Geri