AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

YOK burs basvurusu ne zaman 2021?

Editör

Yeni Üye

YÖK burs başvurusu ne zaman 2021?​

Devlet Yükseköğretim Kurumları başvurmak istedikleri alanlar için 02-30 Temmuz 2021 (Saat17:00) tarihleri arasında https://yoksis.yok.gov.tr/burslar adresinden başvuru yapacak olup, doldurulan formların elektronik hallerini Rektörlükler aracılığıyla üst yazı ekinde Başkanlığımıza ulaştıracaklardır.

Karşılıksız burs Başvurusu Nasıl Yapılır?​

Vakıflar Genel Müdürlüğü Eğitim Yardımları için başvurular her sene Genel Müdürlük tarafından belirlenen tarihler arasında Genel Müdürlüğün web sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden duyurulmakta ve yine www.vgm.gov.tr üzerinden başvuru formu doldurulmak suretiyle alınmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı burs Başvurusu Nasıl Yapılır?​

Milli Eğitim Bakanlığı burs Başvurusu Nasıl Yapılır?
Burs Başvuruları Öğrencilerin E-Devlet Üzerinden Gençlik Ve Spor Bakanlığı Linkinden KYK Kredi/Burs Başvurusunu Yapmaları Gerekmektedir.

2021-2022 KYK burs başvuruları ne zaman başlıyor?​

2021-2022 KYK burs başvuruları ne zaman başlıyor?
👉KYK burs başvuruları Kasım 2021’de başlayacak Kasım ayı içerisinde KYK burs başvurularının başlaması ve yine Kasım ayı içinde önceki aylardaki ödemelerle birlikte ödemelerin yapılması bekleniyor.

YÖK destek bursu için nereye başvurulur?​

YÖK Bursu ön koşullarını sağlayan öğrenciler, kayıt yaptırdığı üniversite rektörlüklerine başvurmaları ile gerçekleşmektedir.

YÖK Destek bursu 2021 ne zaman?​

Bugüne kadar bu alanları seçerek gerekli şartları taşıyan yaklaşık 3 bin öğrenci, YÖK bursundan yararlandı. 2020-2021 eğitim öğretim yılında da 101 üniversitede 557 program için 1671 öğrenciye daha aylık 800 lira burs verilecek. Burs artış oranı 2021 yılı ocak ayında YÖK tarafından değerlendirilecek.

KYK karşılıksız burs başvurusu ne zaman başlıyor?​

KYK karşılıksız burs başvurusu ne zaman başlıyor?
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021-2022 eğitim öğretim dönemi burs ve kredi başvurularının başladığını açıkladı. Bakan Kasapoğlu Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile burs ve kredi başvurularının 8 Kasım’a kadar devam edeceğini açıkladı.

Vehbi Koç Vakfı burs Başvurusu Nasıl Yapılır?​

Vehbi Koç Vakfı burs Başvurusu Nasıl Yapılır?
Burs başvurularımız her yıl yeni Eğitim- Öğretim dönemi başında ilan edilen tarihler arasında web sitemiz üzerinden ( www.vkv.org.tr) alınmaktadır. Duyurular, Vehbi Koç Vakfı’nın web sitesi, sosyal medya hesapları ve ilgili okulların burs ofisleri aracılığıyla yapılmaktadır.

2022 Bursluluk sınavı Nasıl Başvurulur?​

2022 BURSLULUK SINAVINA NASIL BAŞVURULUR? 2022 yılı Bursluluk sınavına başvurmak isteyen adaylar, https://e-okul.meb.gov.tr adresi üzerinden başvurularını tamamlayabilecek.

Milli Eğitim Vakfı bursunu kimler alabilir?​

Millî Eğitim Vakfı Bursu Millî Eğitim Vakfı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul, ortaokul ve lise ile ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrenim gören başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere karşılıksız burs veya öğrenim yardımı sağlamaktadır.

KYK 2022 burs başvurusu ne zaman?​

KYK 2022 burs başvurusu ne zaman?
👉KYK burs başvuruları Kasım 2021’de başlayacak Üniversitelerde yurt işlemlerinin sona ermesi nedeniyle KYK burs başvuruları için de tarihin netleşmesi bekleniyor. Kasım ayı içerisinde KYK burs başvurularının başlaması ve yine Kasım ayı içinde önceki aylardaki ödemelerle birlikte ödemelerin yapılması bekleniyor.

KYK burs ne zaman 2022?​

KYK burs ne zaman 2022?
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Şubat 2022 tarihi itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi. Bakan Kasapoğlu, 6 – 10 Şubat tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti.

Geri