- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
YÖK Başkanı kim 2020?
Yükseköğretim KuruluŞu anki YÖK Başkanı kim?
Dr. Yekta Saraç’ın yerine Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Erol Özvar, YÖK Başkanı olarak atandı.Özvar YÖK Başkanı kim?
İşte, YÖK Başkanı Erol Özvar hakkında merak edilenler… EROL ÖZVAR KİMDİR? İktisat ve iktisat tarihi profesörü olan Özvar, 1966’da İstanbul doğdu. 1989’da Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Özvar, aynı üniversitede iktisat tarihi alanında yüksek lisans ve doktora yaptı.
Erol özvar aslen nerelidir?
Erol Özvar (d. 8 Haziran 1966; Bakırköy, İstanbul), Türk yazar, akademisyen, çevirmen ve mevcut Yükseköğretim Kurulu başkanıdır. 1966’da İstanbul’da doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini aynı şehirde tamamladı. 1998’de Marmara Üniversitesinde “17.
Yök’ün ilk başkanı kimdir?
İhsan Doğramacı 1981 yılında kurulan Yükseköğretim Kurulu’nun ilk başkanı olarak görev aldı ve bu görevini yaklaşık 11 yıl sürdürdü. Bu dönem boyunca ülkemizde yükseköğretimde okullaşma oranında hızlı bir artış görüldü ve üniversitelerimiz ülke çapında yaygınlaşmaya başladı.Yekta Saraç kimdir ne iş yapar?
Mehmet Ali Yekta Saraç (d. 21 Mart 1963; İstanbul), Türk akademisyen. 2014-2021 yılları arasında YÖK Başkanı olarak görev yaptı.YÖK Başkanının babası kim?
YÖK Başkanı Prof. Dr . Yekta Saraç’ın babası Hadis Alimi Muhammed Emin Saraç 19 Şubat tarihinde hayatını kaybetti. Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet erkanı katıldı.
YÖK Başkanı Prof Dr Yekta Saraç Kimdir?
YÖK Başkan Yardımcısı kimdir?
Sibel Aksu YILDIRIM Başkan YardımcısıYekta Saraç aslen nereli?
Yekta SaraçYÖK kurucusu kimdir?
İhsan DoğramacıYükseköğretim Kurulu/Kurucuları