- Konu Yazar
- #1
Yoğurtlu Zerzevat Sote Tanımı İçin Materyaller
Yarım karnabahar
Yarım brokoli
2 adet havuç
2 adet kapya biber
1 adet soğan
4 yemek kaşığı zeytin yağ
Tuz, karabiber
Üzeri için
Sarımsaklı yoğurt
2 yemek kaşığı tereyağ
Pul biber, nane
Yoğurtlu Zerzevat Sote Tanımı Yapılışı
Öncelikle sebzelerimizi doğrayıp yıkıyoruz.
Sonra bi tencerede sırasıyala farklı başka haşlıyoruz.
Daha sonra soğanlarımızı tencere zeytin yağı ile kavuruyoruz.
Haşlanan zerzevatları de ekleyip bi iki çevirip soteliyoruz.
Son olarak tabağa alıp yoğurt döküp üzerine tereyağında nane ve biber yakıp döküp süslüyoruz.
Yarım karnabahar
Yarım brokoli
2 adet havuç
2 adet kapya biber
1 adet soğan
4 yemek kaşığı zeytin yağ
Tuz, karabiber
Üzeri için
Sarımsaklı yoğurt
2 yemek kaşığı tereyağ
Pul biber, nane
Yoğurtlu Zerzevat Sote Tanımı Yapılışı
Öncelikle sebzelerimizi doğrayıp yıkıyoruz.
Sonra bi tencerede sırasıyala farklı başka haşlıyoruz.
Daha sonra soğanlarımızı tencere zeytin yağı ile kavuruyoruz.
Haşlanan zerzevatları de ekleyip bi iki çevirip soteliyoruz.
Son olarak tabağa alıp yoğurt döküp üzerine tereyağında nane ve biber yakıp döküp süslüyoruz.