AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

YKS başvuruları bugün başlıyor! Başvurular saat kaçta başlayacak? 2025 YKS başvuru kılavuzu yayımlandı mı, ücreti ne kadar?

haberci

Yeni Üye

YKS başvuruları bugün başlıyor! Başvurular saat kaçta başlayacak? 2025 YKS başvuru kılavuzu yayımlandı mı, ücreti ne kadar?​

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) başvuruları için bekleyiş sona eriyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) takvimine göre, YKS başvuruları 6 Şubat Perşembe günü başlayacak. Üniversiteye adım atmak için hazırlıklarını sürdüren adaylar, başvuru sisteminin açılış saatini merak ediyor. Ayrıca, TYT, AYT ve YDT oturumları için belirlenen başvuru ücretleri de araştırılıyor. Öğrenciler, başvuru işlemlerini ÖSYM'nin yayımlayacağı 2025 YKS başvuru kılavuzu doğrultusunda gerçekleştirecek. Peki, 2025 YKS başvuruları tam olarak ne zaman ve hangi saatte başlayacak?
kapak_yks-basvurulari-bugun-basliyor-basvurular-saat-kacta-baslayacak-2025-yks-basvuru-kilavuzu-yayimlandi-mi-ucreti-ne-kadar-710123.jpg

113025608-osym-yks.jpg

141346584-yks.jpg

Üniversite sınavı olarak bilinen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) için geri sayım başladı. YKS, 21-22 Haziran tarihlerinde 3 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. TYT, AYT ve YDT oturumlarından oluşan sınavın başvuruları ise 6 Şubat-3 Mart tarihleri arasında alınacak. Üniversiteye giriş için hazırlıklarını sürdüren adaylar, "2025 YKS başvuruları ne zaman, saat kaçta başlayacak?" sorusunun yanıtını aramaya başladı. Başvuru günü yaklaşırken, TYT, AYT ve YDT başvuru ücretleri ile 2025 YKS başvuru kılavuzu hakkında yapılan araştırmalar da arttı. İşte tüm detaylar…

2025 YKS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK, SAAT KAÇTA?​

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları, 6 Şubat-3 Mart 2025 tarihleri arasında alınacak.
YKS başvurularının 6 Şubat 2025 Perşembe günü sabah saatlerinde başlaması bekleniyor.

YKS BAŞVURULARI NASIL VE NEREDEN YAPILIR?​

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr” adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

2025 YKS BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI MI?​

YKS başvuru kılavuzu henüz yayımlanmadı.
2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Başvuru Kılavuzu, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanacak. Adaylar, sınavla ilgili detaylı bilgilere ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ulaşabilecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvurularının ne zaman başlayacağı ve saat kaçta başlayacağı merak edilen konular arasında. 2025 YKS başvuruları, 6 Şubat-3 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvuruların 6 Şubat 2025 Perşembe günü sabah saatlerinde başlaması beklenmektedir. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla ya da bireysel olarak ÖSYM’nin resmi internet sitesi olan "ais.osym.gov.tr" adresi üzerinden yapabileceklerdir.

2025 YKS başvuru kılavuzu henüz yayımlanmamıştır. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Başvuru Kılavuzu, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanacak olup, adaylar sınavla ilgili detaylı bilgilere ÖSYM'nin resmi internet sitesinden ulaşabileceklerdir.

Başvuru süreciyle ilgili daha fazla detay ve güncelleme için ÖSYM'nin resmi duyurularını takip etmek önemlidir. Adayların başvuru sürecinde gereken adımları doğru ve zamanında atabilmeleri için yayınlanacak kılavuz ve duyurular önem arz etmektedir. Başvuru sürecinde başarılar dilerim!

Geri