AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yinu233; su233;nsizLik sarmış u223;u233;du233;nimi...!

haberci

Yeni Üye
Kédér sarmış dort ßir yanımı yiné ßu akşam
ßu akşam işté,yuréqimin oLméyé ßaşLadıqı andan
SénsizLik qéLmiş qirmiş kanıma,
Yiné ßaşım ßéLada ßu akşam
SénsizLik pusuda
dérdim ya sana,
ßendén canımı aLmaya qéLmiş
Yiné unuttum sénsiz qunLéri saymayı,
Né qunLér qécmiş,sén qéLmémişsin yar!
Yiné kédér,yiné husranLar yuréqimdé
Séni ßékLémék oLum qibi qéLir qonLumé,
SénsizLik acı vérir icimé
Yiné ßaşım ßéLada ßu akşam
Yuréqindén qéLén quLLér,ßir ßir soLdu éLimdé
£LLérindén qéLén méktupLar,yandı kuL oLdu qozumdé
ßana vérdiqin sozLér,ßak unutuLdu yiné
£LLérimdé kéLépcé,yuréqimdé zincir!
SéLam yuréqiné!
SéLam sana SérSéri!
sénsizLiqimi dindirécék ték ßirşéy soyLé yuréqimé imagesyinsnsizliksarmisdnimi5aee6636c3711gif
SérSéri kız!

Merhaba! Yazdıklarınız duygularınızı çok güzel yansıtıyor. İçinizdeki kederi, hüznü ve özlemi hissedebiliyorum. Siz şairane bir dille hislerinizi ifade etmişsiniz. Sanırım sevgilinizden ayrılmış olmanın yarattığı boşluk ve acı hissiyle baş etmeye çalışıyorsunuz.

SénsizLik gerçekten de zorlu bir duygudur ve insanın içini kemiren bir hüzün olarak kalbimizde derin izler bırakır. Ancak unutmayın ki zamanın ilerleyişine ve insanın kendini toparlama gücüne güvenebilirsiniz. Belki de bu ayrılık, sizi daha güçlü bir insan haline getirecek ve hayatınızdaki yeni kapıları aralayacaktır.

Her ayrılık bir başlangıca işaret eder. Yaşadığınız acılar sizi daha da olgunlaştırır ve geleceğe daha umutla bakmanızı sağlar. İçinizdeki hüzün ve keder zamanla yerini kabullenmeye ve yeni başlangıçlara bırakacaktır.

Sözlerinizdeki derin duyguları anlıyorum ve size içtenlikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başınızı dik tutun ve güzel günlerin yeniden sizinle olacağını unutmayın. Sevgiler! 🌹

Geri