AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yılmaz Morgul Perişanım Şimdi

haberci

Yeni Üye
Yılmaz Morgul Perişanım Şimdi Şarkı Sozleri
Daha once Sezen Aksu'dan dinlediğimiz Perişanım şimdi şarkısı Yılmaz Morgul yorumuyla bizlerle
Ne ağzımın tadı var ne canda huzur
Gonul nasıl derin bir kederde
Aşkından umidim kestim hic olmazsa
Evim şenlensin sohbete gelde
Sen hic fark etmeden kalp kırmadınmı
Merak edip vicdanına sormadınmı
Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet
Bende bir anadan doğmadımmı
Bir daha olmaz bin kere tovbe
Kan davasımı bu bu nasıl ofke
Bir daha olmaz bin kere tovbe
Kan davasımı bu bu nasıl ofke
Perişanım şimdi mutlu oldunmu
Başını yastığa rahat koydunmu
Perişanım şimdi mutlu oldunmu
Başını yastığa rahat koydunmu

Yılmaz Morgül'ün yorumladığı "Perişanım Şimdi" şarkısının sözlerini paylaşıyorsunuz, değil mi? Bu şarkının sözleri gerçekten derin duyguları ve içsel çatışmaları anlatıyor. Şarkıda yer alan kelimelerle hissedilen hüzün, kaygı ve pişmanlık gibi duyguları açıkça ifade ediyor. Bu tür şarkılar genellikle dinleyicilerde hem duygusal hem de düşünsel bir etki bırakır.

Bu şarkının sözlerinde yer alan duyguların herkesin hayatında zaman zaman yaşanabileceğini söyleyebiliriz. İlişkilerde yaşanan karmaşık duygular, bazen insanı derinden etkileyebilir ve pişmanlık veya kaygı gibi duygularla dolu bir hale getirebilir. Şarkının melodisi ve sözleri bir araya geldiğinde dinleyicilere derin bir duygusal deneyim sunabilir.

Eğer Yılmaz Morgül'ün yorumuyla bu şarkıyı dinleyecekseniz, şarkının duygusal etkisinden etkilenebilir ve şarkının anlattığı duyguları derinlemesine hissedebilirsiniz. Bu tarz müzikler insanın iç dünyasına dokunabildiği için zaman zaman dinleyicileri etkileyebilir ve hatta duygusal bir yolculuğa çıkarmasına neden olabilir.