Yillik plan ne zaman Onaylatilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yıllık plan ne zaman Onaylatılır?​

b) Öğretmenler geçmiş yıllardaki uygulamaları da gözden geçirerek okulun durumuna göre plânlarını, kendileri veya zümre öğretmenler kurulu ya da şube öğretmeler kurulundaki diğer öğretmenlerle beraber yaparlar. c) Hazırlanan plân okul müdürüne öğretim yılının başlamasından itibaren 15 gün içinde onaylattırılır.

Günlük planlar kaldırıldı mi?​

2005 Ağustos ayı Tebliğler dergisinde “Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretim Çalışmalarının Plânlı Yürütülmesine İlişkin Yönergede” değişiklik yapılmıştır. Öğretmenlerin günlük plan yapma zorunluluğu bu yönergeden kaynaklanmaktadır.
Yıllık plan ne zaman hazırlanır?
f) Yıllık planlar, kurumların özelliklerine ve türlerine göre öğretim yılı, yanyıl veya etkinliklerin başlamasından önce; ünite planları, yıllık plana bağlı olarak o ünitenin işlenmesine başlamadan önce; günlük planlar ise derslere girilmeden önce hazırlanır.

Yıllık plan kalktı mı?​

Okul Öncesinde Yıllık Plan KALKTI ! Yerine “Aylık Plan” Geldi !

Okul öncesi günlük plan kalktı mı?​

Tüm günlük eğitim akışları ve aylık eğitim planlarındaki müdür ve öğretmen imzaları kaldırılmıştır. Planların yöneticiler tarafından imzalanması gerekmemektedir.”
Kılavuz kitaplar kaldırıldı mı?
Geçen yıldan itibaren öğretmen kılavuz kitapları yok. Okullara sadece ders ve öğrenci çalışma kitapları gönderiliyor.

Dönem planı ne demek?​

Öğretmenin bir öğretim yılı süresince ders vermekle yükümlü bulunduğu sınıflarda, program uyarınca belli üniteleri ya da konuları hangi aylarda, yaklaşık olarak ne kadar zamanda işleyeceğini gösteren ve öğretmence hazırlanarak ders yılı başında okul yönetimine verilen çalışma planı.

Günlük plan nasıl hazırlanır?​

Kağıt kalemleri çıkarın!
- 1) Günlük program hazırlamada ilk adım: Her şeyi bir arada görün.
- 2) Günlük program belli bir düzende olsun: Tüm sorumluluklarınızı kategorilendirin.
- 3) Günlük plan zamanla ortaklaşa çalışsın: Belli saatleri, belli aktivitelere ayırın.
Yıllık plan idareye verilir mi?
Ünitelendirilmiş yıllık planları yaparak imzalayınız, bir örneğini idareye teslim ediniz. Veli toplantısını yapıp tüm dokümanlarını idareye onaylatıp bir nüshasını teslim ediniz. Kulüp toplantısını yapıp tüm dokümanlarını idareye onaylatıp bir nüshasını teslim ediniz.

Okul öncesinde yıllık plan kalktı mı?​

Okul öncesi yıllık plan kalktı mı?​

Geri