- Konu Yazar
Yıllık Fizy Star üyeliği nasıl iptal edilir? İptal etmek için öncelikle Fizy uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından hesap ayarlarına gidin. Üyelik seçeneklerini bulun ve Yıllık Fizy Star üyeliğini iptal etmek için ilgili seçeneği tıklayın. İptal işlemini onaylamak için istenen bilgileri doğru bir şekilde doldurun ve iptal talebini gönderin. İptal talebiniz alındığında, üyeliğiniz otomatik olarak sona erecektir. İptal ettiğinizde, Yıllık Fizy Star üyeliği avantajlarından yararlanamayacaksınız.
İçindekiler
1. Adım: İlk olarak, Fizy uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Ardından, sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Ayarlar sayfasında, “Üyelik” bölümüne gidin.
5. Adım: Üyelik bölümünde, “Yıllık Fizy Star Üyeliği” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
6. Adım: Yıllık Fizy Star Üyeliği sayfasında, “İptal Et” seçeneğine tıklayın.
7. Adım: İptal etmek istediğinizi onaylamak için çıkan uyarıya “Evet” seçeneğine tıklayın.
Bu adımları takip ettiğinizde, Yıllık Fizy Star üyeliğiniz başarılı bir şekilde iptal edilecektir. İptal işleminden sonra üyelik avantajlarından yararlanamayacaksınız ve üyelik süreniz sona erecektir. Yıllık Fizy Star üyeliğinizi iptal etmek istemenizin sebepleri arasında üyelik ücretinin yüksekliği veya hizmetten memnun kalmama gibi nedenler olabilir. İptal işleminden önce bu konuları gözden geçirmenizde fayda vardır.
Fizy hesabına giriş yapın.
Ayarlar sekmesine tıklayın.
Üyelik bölümüne gidin.
Yıllık Fizy Star üyeliğini seçin.
İptal etmek için “İptal Et” butonuna tıklayın.
İçindekiler
Yıllık Fizy Star Üyeliği Nasıl İptal Edilir?
Yıllık Fizy Star üyeliğini iptal etmek isteyen kullanıcılar için birkaç adım bulunmaktadır. İşte Yıllık Fizy Star üyeliğini iptal etmek için yapmanız gerekenler:1. Adım: İlk olarak, Fizy uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Ardından, sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Ayarlar sayfasında, “Üyelik” bölümüne gidin.
5. Adım: Üyelik bölümünde, “Yıllık Fizy Star Üyeliği” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
6. Adım: Yıllık Fizy Star Üyeliği sayfasında, “İptal Et” seçeneğine tıklayın.
7. Adım: İptal etmek istediğinizi onaylamak için çıkan uyarıya “Evet” seçeneğine tıklayın.
Bu adımları takip ettiğinizde, Yıllık Fizy Star üyeliğiniz başarılı bir şekilde iptal edilecektir. İptal işleminden sonra üyelik avantajlarından yararlanamayacaksınız ve üyelik süreniz sona erecektir. Yıllık Fizy Star üyeliğinizi iptal etmek istemenizin sebepleri arasında üyelik ücretinin yüksekliği veya hizmetten memnun kalmama gibi nedenler olabilir. İptal işleminden önce bu konuları gözden geçirmenizde fayda vardır.
Yıllık Fizy Star Üyeliği Nasıl İptal Edilir?
Yıllık Fizy Star Üyeliği Nasıl İptal Edilir? |
Fizy hesabına giriş yapın. |
Ayarlar sekmesine tıklayın. |
Üyelik bölümüne gidin. |
Yıllık Fizy Star üyeliğini seçin. |
İptal etmek için “İptal Et” butonuna tıklayın. |
Fizy hesabına giriş yapın.
Ayarlar sekmesine tıklayın.
Üyelik bölümüne gidin.
Yıllık Fizy Star üyeliğini seçin.
İptal etmek için “İptal Et” butonuna tıklayın.