AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yıldız Usmonova Beni Kovma Kalbinden

haberci

Yeni Üye
Yıldız Usmonova Beni Kovma Kalbinden Şarkısı
Yıldız Usmonova Beni Kovma Kalbinden Şarkı Sozleri
Gozlerinde gunah rengi,
Hangi haram aşk değdi
Gul yuzune guz gelmiş,
Dillerinde aşk gitmiş
En sevdiğin bir bendim
Şimdi kimi yar bildin?
Can darılmış omrume,
Aşk ağlıyor halime
Bir yalancı hevese
Beni kovma kalbınden
Aşk davran gider yolda
Bir yanlızım kayboldum
Ellerimde goncaydım
Erken actın tez soldun
En sevdiğin bir bendim
Şimdi kimi yar bildin
Can darılmış omrume
Aşk ağlıyor halime
Bir yalancı hevese
Beni kovma kalbınden

Yıldız Usmonova'nın "Beni Kovma Kalbinden" adlı şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda aşk, hüzün ve ayrılık temaları işlenmiş. Sözlerinde şu duyguları hissediyoruz:

"Gözlerinde gunah rengi, hangi haram aşk değdi" kısmı, aşkın yasak ve günahkar bir şekilde yaşandığını ifade ediyor. "Gül yüzüne güz gelmiş, dillerinde aşk gitmiş" ise sevilen kişinin artık aşkı kaybettiğini ve değiştiğini anlatıyor.

"En sevdiğin bir bendim, şimdi kimi yar bildin?" ise sevilen kişinin sadakatsizliği ve değişimi hakkında bir sorgulama içeriyor. "Can darılmış ömrüme, aşk ağlıyor halime" ise aşkın acılar içinde yaşandığını ve içten içe incindiğini ifade ediyor.

"Bir yalancı hevese, beni kovma kalbinden" kısmı ise aşkın yüzeyselliklerle kıyaslanmasına karşı bir çağrı niteliğinde.

"Aşk davran gider yolda, bir yalnızım kayboldum" ve diğer kısımlar, mutsuz bir aşkın ardından hissedilen boşluğu ve yalnızlığı anlatıyor.

Bu şarkıda Yıldız Usmonova duygusal bir şekilde aşkın karmaşıklığını ve acılarını dile getiriyor. Ayrılığın yarattığı hüznü ve boşluğu hissettiren dokunaklı bir şarkı olarak dikkat çekiyor.